Az Ororszlánkirály esetében még miért nem zavarta az embereket a woke-kultúra hatása? Simbát egy erősen liberális felfogású azonosnemű pár nevelte fel, akik a hagyományokkal szembemenve rovarokkal etette őt.

#11: ezek szerint az egy alacsonyabb szintet feltételez, ha valaki homoszexuális vonzalmat feltételez két ember között? Nem egészen értem a logikát.
Mindenesetre azért megjegyezném, hogy Timonnak az eredeti hangját Nathan Lane adta...

Mindenesetre azért megjegyzném, hogy a Föld lapos, a Balaton nem létezik, meg autista lesz a gyereked, ha nem oltatod be...
Ja, nem 🤷🏼♀️

14
Nem törvényszerű,hogy az lesz..De azért volt már rá példa.

30 évvel ezelőtt még nem volt olyan erővel a köztudatba tuszkolva az LGTMBQXYxxYY propaganda mint manapság.
Nem emlékszem,hogy különösebb felháborodást váltott volna ki az emberekből mondjuk a Szomszédok langyos fodrásza.Vagy a Rendőrakadémia homoerotikus keringő jelenete.
Az ellenérzést szerintem leginkább az erőszakos tukmálás váltja ki.Legyen szó bármiről.

19
Hát...Megnéztem néhány részt a Halálos fegyver című sorozatból...Egyszer csak a rendőrfőnök (aki férfi) elkezdett dumálni a férjéről..Tehát ha az ember csak úgy találomra belenéz valami újabb készítésű produktumba,akkor nagy eséllyel találkozni fog a témával.Ott is ahol aztán végképp nem várná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!