Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Ororszlánkirály esetében...

Az Ororszlánkirály esetében még miért nem zavarta az embereket a woke-kultúra hatása? Simbát egy erősen liberális felfogású azonosnemű pár nevelte fel, akik a hagyományokkal szembemenve rovarokkal etette őt.

Figyelt kérdés
Ha ma így jelenne meg teljesen újonnan, sok kritika érné a filmet.
ápr. 27. 11:08
1 2 3
 11/21 PMC Wagner ***** válasza:
75%
elég szomorú hogy olyan szintre süllyed valaki hogy már a barátságba is ezt látod. Rá se merek kérdezni a micimackóba mit látsz bele.
ápr. 27. 16:24
 12/21 A kérdező kommentje:

#11: ezek szerint az egy alacsonyabb szintet feltételez, ha valaki homoszexuális vonzalmat feltételez két ember között? Nem egészen értem a logikát.

Mindenesetre azért megjegyezném, hogy Timonnak az eredeti hangját Nathan Lane adta...

ápr. 27. 18:42
 13/21 anonim ***** válasza:
44%

Mindenesetre azért megjegyzném, hogy a Föld lapos, a Balaton nem létezik, meg autista lesz a gyereked, ha nem oltatod be...

Ja, nem 🤷🏼‍♀️

ápr. 27. 18:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Ó, a végét elírtam... akkor lesz autsita ha beoltatod védőoltásokkal :(
ápr. 27. 18:48
 15/21 anonim ***** válasza:

14

Nem törvényszerű,hogy az lesz..De azért volt már rá példa.

ápr. 27. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Inkább legyen autista a gyerekem, mint hogy halott. De ugye kinek mi :D
ápr. 27. 20:39
 17/21 anonim ***** válasza:
12-es: És? Sok mesefigura karakternek pedig ellenkező nemű volt a hangja.
ápr. 28. 09:29
 18/21 anonim ***** válasza:
49%

30 évvel ezelőtt még nem volt olyan erővel a köztudatba tuszkolva az LGTMBQXYxxYY propaganda mint manapság.

Nem emlékszem,hogy különösebb felháborodást váltott volna ki az emberekből mondjuk a Szomszédok langyos fodrásza.Vagy a Rendőrakadémia homoerotikus keringő jelenete.

Az ellenérzést szerintem leginkább az erőszakos tukmálás váltja ki.Legyen szó bármiről.

ápr. 28. 11:10
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
18: De ezt is csak bebeszélik, mert nincs ilyen tukmálás.
máj. 6. 14:15
 20/21 anonim ***** válasza:

19

Hát...Megnéztem néhány részt a Halálos fegyver című sorozatból...Egyszer csak a rendőrfőnök (aki férfi) elkezdett dumálni a férjéről..Tehát ha az ember csak úgy találomra belenéz valami újabb készítésű produktumba,akkor nagy eséllyel találkozni fog a témával.Ott is ahol aztán végképp nem várná.

máj. 6. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!