Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Hunyadiban az évek óta...

A Hunyadiban az évek óta cellában sínylődő gyerek hogy tudta kivégezni a fél palotát?

Figyelt kérdés
Csóri vagy 10 évet töltött egy sötét cellában. Alig mozog, napra, friss levegőre se ment azóta. Legyengültnek, betegesnek kellene lennie. Amikor Mehmet benyit hozzá, látszik hogy fél is. Erre kardot adnak a kezébe és legyilkol egy csomó embert. Ok, a háremhölgyeket még csak hihető. Na de képzett őröket, akiknek a trónörököst kellene védeniük? Maguk az oszmán hercegek is elég komoly harci képzést kaptak. Erre egy képzetlen, börtönben felnőtt ember mindenkit legyőz. Hogyan?
ápr. 29. 21:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Titokban edzeni járt.
ápr. 29. 21:50
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát csak az lehet.
ápr. 29. 21:55
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Mert Mehmed bátyát valahogy ki kellett nyírni. A valóságban lóról leesve halt meg. Valószínűleg a forgatókönyv-író ezt túl szimplának gondolta.
ápr. 29. 22:35
 4/18 PMC Wagner ***** válasza:
83%
az a csóri gyerek egyébként Vlad Drakula
ápr. 29. 22:51
 5/18 anonim ***** válasza:
55%
Az egesz sorozat gagyi
ápr. 29. 23:10
 6/18 anonim ***** válasza:

Valahogy Drakulát is be kellett illeszteni.

Egyébként Vlad Tepes.

ápr. 29. 23:22
 7/18 A kérdező kommentje:

Persze, csak lehetett volna kicsit hihetőbbet is kitalálni.

Őszinte leszek, nagy elvárásokkal ültem a sorozat elé. Eleinte megnézni sem akartam, de akkora volt a hype körülötte, hogy milyen jó lett, mennyibe került stb, hogy azt gondoltam, nem csak halványan van köze a valósághoz, hanem inkább történelmi sorozat. De annyi valótlanság van benne, hogy inkább káros, mint hasznos. Nem szeretem az ilyen félig igaz, félig fikciós műveket, mert ha valamennyi igaz belőle, akkor az átlag polgár azt hiszi, hogy minden igaz. Főleg, ha ennyire ismert történelmi alakokról van szó.

De azért ez a szupererejű gyerek nagyon kiverte a biztosítékot. Ahol most tartok, épp Hunyadi megölésére küldi Mehmet. Hunyadiéra.🤦 Komolyan, mikor a fantasy filmekben elküldik a varázsló által létrehozott legyőzhetetlen szuperharcost.

ápr. 30. 06:49
 8/18 PMC Wagner ***** válasza:
De ne úgy nézd mint egy dokumentum filmet mert nem az. Ez egy regény alapján készült. Úgymond “igaz történet alapján” ez nem jelenti azt hogy teljesen meg is egyezik a valósággal.
ápr. 30. 07:58
 9/18 A kérdező kommentje:

Ok, én nem olvastam utána, hogy mi alapján készült.

Annyit hallottam, hogy nem kevés állami pénzből készült, így azt hiszem joggal gondolhattam, hogy inkább edukatív jellege van, mintsem szórakoztató.

ápr. 30. 10:11
 10/18 PMC Wagner ***** válasza:
Ha edukatív lenne a kutyát nem érdekelné, így pedig kaptunk egy élvezhető sorozatot
ápr. 30. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!