EZanevem4 kérdése:
Tudnátok mondani szomorú/megható/mély filmeket?
Figyelt kérdés
Olyan filmeket szeretnék nézni amin sírhatok😂! Utoljára a testvérek című filmet láttam, és az nagyon jó volt!nov. 9. 08:20
2/14 anonim 

válasza:

válasza:Green miles.
Ha rajzfilm is jöhet akkor a Violet Evergarden
3/14 anonim 

válasza:

válasza:Oroszlán
Séta a múltba
Schindler listája
Az élet szép
Egy makulátlan elme örök ragyogása
6/14 anonim 

válasza:

válasza:Millió dolláros bébi
Hacsi - a leghűségesebb barát
8/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy jól tudom e címet,de Egy kutya 4 élete. Vagy valami ilyesmi
9/14 anonim 

válasza:

válasza:Árvácska... hogy sírni fogsz-e, nem tudom... de hogy a lelked feldúlja, abban biztos vagyok! Férfiként mondom, ezt a filmet soha többé nem nézem újra. Ami különösen durva, hogy az eredeti történet, sokkal megrázóbb, mint amit végül filmvászonra vittek.
10/14 anonim 

válasza:

válasza:A bajnok (1979) John Voight és Faye Dunaway a főszereplők. Lassú film, de tuti sírni fogsz. (Szeretném, ha privátba elmondanád a véleményed, miután megnézted. Érdekelne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!