A Thunderman család sorozatról mit gondoltok? Szerintetek ez kizárólag gyerek sorozat?
Figyelt kérdés
2025. dec. 6. 18:40
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Hát a célközönség sajna a nagyon fiatal, dedós korosztály, ami miatt nem érhet az iCarly vagy más hasonló sorozatok nyomába. És ez sajna sokszor meglátszik rajta. Szóval lehetne jobb is.
De egyértelműen vannak benne elég durva dolgok, pl. gyilkossági kísérletek.
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Egyértelműen nem csak gyerekeknek való. Szerintem jó a történet is hozzá és ezért szeretem a Nickelodeont mert olyan sorozatokat csinálnak amin nem csak a gyerekek tudnak szórakozni. Bár azt nem tudom hogy ezt itthon mennyien nézik
3/8 A kérdező kommentje:
Hát a Nickelodeonnak egy 20 000 nézettsége biztos lehet bár nem annyira mert ugye már a Netflixen is van fent sorozat a Nickelodeontól
2025. dec. 6. 21:23
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Nagyon jó sorozat bár nekem egy idő után unalmas lett de a Veszélyes Henry-nél nem éreztem ezt és ez nem csak gyerekeknek való.
5/8 anonim 

válasza:

válasza:Megértem ha unalmas lett bár én sem a Thunderman családot sem a Veszélyes Henryt nem néztem sokáig
6/8 anonim 

válasza:

válasza:Én néztem egy pár éve online, lehettem ilyen 18 körül szerintem, én imádtam, csak egy idő után nem találtam meg a soron következő részt, meg full hiányosan volt fent. Kicsit csökkentem a nézett sorozataim, és csapom is fel a Netflixet. Mondjuk én 23 évesen is imádom az ilyen gagyibb Disney, Nick sorikat. Nézek is belőlük jelenleg egy párat (Sok sikert, Charlie, Zeke and Luther, Pair of kings, Hendy Danger, a szállodás Zack és Cody, illetve az Wizard beyond Waverly placet)
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Ez a sorozat egy tipikus Nickelodeon-trash, ahol az erőltetett ripizést és a konzervröhögéssel kísért, végtelenül gagyi poénokat próbálják eladni szuperhősös köntösben. Hiába akarják családi szórakozásnak beállítani, az egész annyira bugyuta és gyerekes, hogy tízéves kor felett már konkrétan fáj nézni a logikátlan vergődést, szóval aki nem óvodás szinten mozog, az messziről kerülje el ezt a vizuális környezetszennyezést.
8/8 anonim 

válasza:

válasza:Persze mert a legtöbb amerikai sorozat sokkal jobb, ugye? Olyan mint ami az RTL kettő, CCn, TV2 Comedyn megy. Leülsz, megnézed és szórakoztató. Példának lehet venni a Jim szerint a világot amit én imádok és ugyanúgy rá lehet fogni hogy "vergődés".
Kapcsolódó kérdések:
A Thunderman család visszatér című filmet hol tudom megnénzni?
Úgy tudom már vetítették tv-ben.
A Thunderman családot hol tudom legálisan megnézni a neten magyar szinkronnal?
Lehetőleg olyan kéne, ami egész részek vannak fönn magyarul? Tudtok olyan oldalt? Mind az 4 évad.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!