Tudnátok segíteni, hogy melyik filmet láthattam?
Sziasztok!
Nagyjából egy évvel ezelőtt néztem online egy filmet, de sajnos elfelejtettem a címét.
A filmre úgy emlékszem, hogy fekete-fehér volt és magyar.
A következőkre emlékszem:
- Egy gimnáziumi osztályban van két diák, az egyik szegény családból származik, a másik egy gazdag gyártulajdonos fia
- Valamilyen választás (talán önképzőkör elnöke?) van, és az előbbi két diák a jelölt
- A gazdag diák le akarja beszélni/fizetni a szegény diákot, hogy mondja vissza a jelöltséget, ő cserébe azt kéri, hogy az apját vegyék fel a gyárba
- A gazdag diák tart egy vacsorát/bankettet
- A gazdag diák megszegi a szavát, bosszúból a szegény diák és szülei plakátokat helyeznek el az iskolában és a gyárban is
Kb ennyi ugrik be egyelőre.
AI-jal próbáltam, de sajnos nem jutottam vele előrébb.
Köszi, ha tudtok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Tudja valaki esetleg ez melyik film vagy sorozat?
Beugrott 1-2 képkocka egy filmről, de nem tudom mi lehet a címe. Nagyon kiskoromban láttam, kb 1990-es évek végén szerintem, max 2000. Valami akciófilm-verekedős film volt, alvilági, azt hiszem éjjelente voltak ketrecharcok, vagy boxmeccsek, és a győztes meg is ölhette...
Egy amerikai stílusú házban él egy 30 as házaspár. Megjelenik a férj nagybáttyja v valakije és érthetetlen okból megerőszakolja, majd haslövéssel megöli a feleséget az emberei által lefogott férj szeme láttára. Ezután mégis a férjre kenik az asszony vérét és ő kerül...
Ezer éve volt... van egy srác, aki fiatal korában beleszeret egy cirkuszi lányba, akinek kutyaarcú öccse van. A lány elköltözik, így a fiúnak összetörik a szíve. Évekkel később egy másik lányba beleszeret, aki miatt teljesen megváltozik. (Még fenékbeültetést is...
Este az M1-et (vagy M2-t?) néztem. Valami fekete-fehér amerikai film volt. Nem régi,technikából ítélve, mostani. Egy tanár(?) magyarázott valami fűről a felnőtteknek. Énekeltek,táncoltak. Ennyit láttam. Többet nem. Melyik film lehet ez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!