Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a paródiáról?

Figyelt kérdés

[link]

A fiatalok már nem is tudják kik voltak ezek a színészlegendák. Manapság már nem is lehetne ilyen paródiaözönt csinálni, mert nincsenek olyan karakterszínészek, mint akkor.

febr. 4. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
Holt unalmas, valaki össze-vissza makog értelmetlen dolgokat.
febr. 4. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

1

Te bizonyára nem ismered a kikarikírozott színészeket. És Karinthy Frigyes Így írtok ti című művét sem..

febr. 4. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
11%

Karinthyt ismerem, de ez a paródia semmit sem mond, egyetlen szinészt sem ismertem fel belöle. Az sem derült ki, hogy akiket parodizálnának, azok mennyire voltak jók, meg az sem, hogy kiket akart parodizálni.

PONT ezért unalmas az egész, mert ma senki nem érti, mi lehet ebben a poén.

febr. 4. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Az nem Gálvögyi hibája, hogy egyetlen színészt sem ismertél föl azok közül, akiket parodizált. Igazából a tiéd sem, hiszen még perverz gondolat sem voltál, amikor ők ismertek voltak. De egy paródia nem unalmas attól, mert TE nem ismered, akiket karikíroz, illetve egy paródiának nem kell arról semmit mondania, hogy akit karikíroz azok mennyire jók (vagy nem érted a paródia lényegét). :-)
febr. 4. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

3

"Az sem derült ki, hogy akiket parodizálnának, azok mennyire voltak jók, meg az sem, hogy kiket akart parodizálni"

Ezek szerint nem figyeltél elég jól..Mert az előadó elmondja, hogy kiket parodizál..Mondjuk Latinovits Zoltánt csak ismered. Ő például kiváló volt.

De, megemlítődnek a kommentek között is a nevek. Tessék, idemásolom:

Abody Béla, Márkus László, Latinovits Zoltán, Feleki Kamill, Horváth Ferenc, Rajz János, Ajtay Andor, Kibédy Ervin.

Ha meg ismered Karinthyt, akkor szerinted ő is összevissza írt mindenféle értelmetlen dolgokat. Hiszen Gálvölgyi az ő szövegeit adja elő ebben a műsorban. Az említett színművészek stílusában...

febr. 5. 03:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Karinthy olyasmiket ír, amit kis történelem ismerettel meg lehet érteni, emellett vicces.

A belinkelt paródia veszett eröltetett, nem jön át semmi humoros, azon kívül, hogy utánoz valakiket. Akiket nem ismerek, mert még a szüleim gyerekkorában talál ismertek voltak, de ez sem biztos.

febr. 5. 08:24
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
Én mindenkit felismertem volna, ha nem mondják, akkor is. De én éltem már akkor, mikor ők nagyok voltak.
febr. 5. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, az első válaszoló melyik kő alatt élt egész életében, ezeknek az embereknek alapműveltségből legalább a nevét ismerni kéne...

Gálvölgyi egyébként nagyon jól hozta mindet.

ma 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!