Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki tud segíteni régi magyar...

Ki tud segíteni régi magyar filmek felkutatásában?

Figyelt kérdés
Régebben sok ilyen filmet néztem, de elfelejtettem a címeket. Van amelyiket sikerült megtalálnom, de 2-re nem találok rá. Az egyikről annyi rémlik, hogy Erdélyben játszódik és talán nászúton van egy pár. Nem biztos, de mintha a kocsijuk is egyszer leribbanna. A másik lehet, hogy ugyanaz, de nem biztos. Ott arra emlékszek, hogy egy lánynak az a vágya, hogy egy vidéki birtokon élhessen, közel a természethez, állatokhoz és a munkából hazatérő parasztok Adjon Istennel vagy hasonlóval köszöntsék.

febr. 25. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
nézelődj itt: [link]
febr. 25. 23:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
febr. 26. 05:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy éjszaka Erdélyben (1941)

Bár nem vagyok biztos benne hogy erre gondoltál

febr. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Magyar szinkronnal milyen Koreai történekmi sorozatok elérhetőek?

Láttam egy párat ezek lennének: A Palota ékköve A Korona Hercege A Királyi ház titkai Ezeken kivül van amihez készült szinkron? Ha tudtok valami jót amihez nincs azt is ajánlhattok csak akkor tüntessétek fel légyszi!

Indul a bakterház 2 vagy a Miniszter félrelép 2 lesz a jövőben?

Lesznek még a jövőben olyan jó filmek mint az indul a bakterház vagy a miniszter félrelép? Esetleg lesznek ezeknek a filmeknek folytatása? Vagy egy modernebb Remake?

Keresek egy erotikus töltésű, magyar szinkronos filmet, valamikor késő este volt bemutatva, amelyben egy nő szeret bugyi nélkül motorozni, mint utas. Van tippetek?

Jelenetek: 1. A csaj elmondja, hogy szeret bugyi nélkül motorzni. 2. A pasi fehívja telefonon és elhívja motorozni, de megkéri, hogy vesse le a bugyiját, így jőjjön motorozni.

A régi magyar és külföldi mondjuk például példának okáért amerikai színészek, színművészek a múlt században sokkal jobbak voltak még és...

Karády Katalinék a ,Ruttkai Éváék,Cary Grant,Humphrey Bogart,Lorainne Bacall,Judy Garland, Elisabeth Taylor,Robert Redford,Jane Fonda és stbk rengetegen sokan vannak voltak akkoriban akkortájt is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!