Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor lehet/lesz online...

Mikor lehet/lesz online nézhető a Bridgerton 4. évadának utolsó részei? Akár videán. Mikor töltik fel?

Figyelt kérdés

febr. 27. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:
80%
Ha eddig is követted ezeket a megosztásokat, akkor nyilván ugyanaz az ütemezés. Figyelembe véve, hogy illegális megosztásokról van szó, a legtöbb amit tehetsz, hogy nyugton maradsz és vársz. Mindig elképesztő, mikor mások dolgoznak ezekkel, és ha nem áll rendelkezésre ingyen és azonnal, akkor már jön a számonkérés és követelőzés, hogy hol a felirat, mikor lesz már kész, vagy hol van már a videó, aminek hozzáféréséért amúgy egy forintot nem fizettél, tehát nem is érhetnéd el.
febr. 27. 09:03
 2/2 SimánSimon ***** válasza:
52%
Sorozatbaráton fent van csak regisztrálni kell: [link]
febr. 27. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Sarolta kiralyneban a ket szolga kozul azzal aki a kiralyt szolgalta-vele mi tortent (meghalt?) amikor mar idosebb korban mutatjak a jeleneteket?

Kicsit fura a kerdes tudom de maskepp nem tudtam feltenni. Tehat fiatal korban a Sarolta es a Gyorgy szolgaloja kavartak egymassal, de mikor az a tancos jelenet van az utolso reszben mar egyedul tancol csak a Sarolta szolgaloja. A masik akkor meghalt? Lehet en nem...

Penelope és Colin fia Lord Featherington vagy Bridgerton?

SPOILERT TARTALMAZ! A 2. évad végén elhangzik, ha valamelyik lány fiút szül,ő veszi át a lord featherington címet. Viszont a 3.évadban kiderül,hogy Penelope és Colinnak lett fia. Ez esetben mi a helyzet ?

Mi a véleményetek a Bridgerton-ról?

Az utóbbi időben nagyon fel lett kapva ez a sorozat, és arra gondoltam adok neki egy esélyt. Nekem így “kívülről” egy kosztümös szappanoperának tűnik egyébként, amivel nincs vagy nem is lenne bajom, mert szeretem a szappanoperákat. Tényleg ennyire jó, vagy csak nagy a hype körülötte?

A Bridgerton sorozat cselekménye miben tér el a könyvben lévő eseményektől?

Valahol olvastam, hogy a sorozatban megváltoztattak pár dolgot a könyvhöz képest. Aki olvasta a könyvet és a sorozatot is látta, mik voltak ezek a különbségek?

Büszkeség és balítélet illetve Bridgerton család kérdés?

Tudom mind a kettő erdetileg könyv,de hátha ez a kategóriát többen nézik :) Szóval a Büszkeség és balítéletben tudjuk hogy a Benett család nem annyira gazdag. Van pénzük, nem szegények hiszen nem kell dolgozniuk, és ők is tartanak cselédeket. De egyáltalán nem...

3 évadot miért nem változtatják meg teljesen akkor ?

Penelope átváltozása és,hogy bejött egy Lord a sorozatban eltér a könyvtől. Én szívesen látnám a teljes 3 évadban hogyan koppan egyet Colin és Penelopenak az új Lord lenne a férje,nagyon adnám.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!