Klónok támadásában ki az a fura idegen aki a Tatuinra megy, Anakin Skywalkerrék után?

válasza:

válasza:

válasza:Szerinem is Jango Fettre, a fejvadászre gondolhatott a kérdező.
Amikor a vége felé Jango meghal, a fia (valójában a klónja) szomorúan felemeli Jango sisakját.

válasza:#5
De az a jelenet nem a Tatooine-on játszódik.
Kapcsolódó kérdések:
80-as évekbeli film. Az emberiség befogad egy menekült idegen humanoid fajt, akik hozzák magukkal a saját bűnszervezeteiket és rendőreiket is. Arra emlékszem, hogy a tengervíz halálos számukra.
Most nem azokra gondolok, akiket az aktuális blockbusterek meg a TV-ben egymilliószor ismételt filmek mozgatnak, hanem akik egyrészt a filmművészet legendás alkotásait néznék meg, másrészt a ma már kevésbé híres, elfeledett filmeket. Voltam előfizetve a Netflixen,...
Az eset buktatoja az hogy minden nőváltásnál ott marad az előző nő hullája akik kénytelen eltemetni a kell képben és egy idő után valahogy rájönnek hogy rengeteg nő van-le temetve a kertjében, a rendőrség ezeket kiása és jogi problémái lesznek.
Ha jól emlékszem, akkor valamilyen gyógyító növényük is volt. Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
A könyvet nem olvastam, csak a sorozatot láttam,de az első évadokat ugye már régen. Most néztem végig a Vér a véremből sorozatot. Sajnos már nem rémlik semmi az eredeti sorozatból, hogy szóba kerültek e Claire szülei és az öccse és Jamie szülei? Ha valaki emlékszik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!