Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Klónok támadásában ki az a...

Klónok támadásában ki az a fura idegen aki a Tatuinra megy, Anakin Skywalkerrék után?

Figyelt kérdés
ápr. 8. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz? Nem rémlik hogy a Tatooinera bárki is követné őket.
ápr. 8. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez a rajzfilm vagy mi?
ápr. 8. 13:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Senki. Nem lehet, hogy Jango Fettre, a fejvadászra gondolsz?
ápr. 8. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Kire/mire gondolsz? Nem rémlik ilyesmi.
ápr. 9. 14:06
 5/9 Szabó.Jani válasza:

Szerinem is Jango Fettre, a fejvadászre gondolhatott a kérdező.

Amikor a vége felé Jango meghal, a fia (valójában a klónja) szomorúan felemeli Jango sisakját.

ápr. 10. 04:53
 6/9 Szabó.Jani válasza:
És a fia, Boba Fett szerepel a Jedi visszatérben, mint Jabba "katonája".
ápr. 10. 04:58
 7/9 anonim ***** válasza:

De az a jelenet nem a Tatooine-on játszódik.

ápr. 10. 09:53
 8/9 Szabó.Jani válasza:
Igazad van, A baljós árnyak "autóversenyével" kevertem őssze, amin a kis Anakin versenyzőként vesz részt, Jabba pedig ül a "díszpáholyban".
ápr. 10. 19:46
 9/9 Szabó.Jani válasza:
És ott tényleg nincsen ott Jango.
ápr. 10. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Mi a címe?

80-as évekbeli film. Az emberiség befogad egy menekült idegen humanoid fajt, akik hozzák magukkal a saját bűnszervezeteiket és rendőreiket is. Arra emlékszem, hogy a tengervíz halálos számukra.

Akinek nincs Ncore-ja, és nem tud magas szinten idegen nyelven, hol talál jó filmeket?

Most nem azokra gondolok, akiket az aktuális blockbusterek meg a TV-ben egymilliószor ismételt filmek mozgatnak, hanem akik egyrészt a filmművészet legendás alkotásait néznék meg, másrészt a ma már kevésbé híres, elfeledett filmeket. Voltam előfizetve a Netflixen,...

Mi a címe annak a filmnek ahol egy férfi befogad egy idegen lényt őpedig cserébe mindig egy olyan nő alakját ölti fel akit tetszik neki?

Az eset buktatoja az hogy minden nőváltásnál ott marad az előző nő hullája akik kénytelen eltemetni a kell képben és egy idő után valahogy rájönnek hogy rengeteg nő van-le temetve a kertjében, a rendőrség ezeket kiása és jogi problémái lesznek.

Mi a címe annak a tini, romantikus, fantasy sorozatnak, amikor a földönkívüliek elkezdenek az emberekkel egy gimibe járni?

Ha jól emlékszem, akkor valamilyen gyógyító növényük is volt. Előre is köszönöm szépen a segítségeteket.

Az Outlander - Az idegen- ben van valami utalás Claire és Jamie szüleire?

A könyvet nem olvastam, csak a sorozatot láttam,de az első évadokat ugye már régen. Most néztem végig a Vér a véremből sorozatot. Sajnos már nem rémlik semmi az eredeti sorozatból, hogy szóba kerültek e Claire szülei és az öccse és Jamie szülei? Ha valaki emlékszik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!