Jó választás volt Borbély Alexandrára cserélni Gáspár Katát A renitensben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Nagyjából egy évvel ezelőtt néztem online egy filmet, de sajnos elfelejtettem a címét. A filmre úgy emlékszem, hogy fekete-fehér volt és magyar. A következőkre emlékszem: - Egy gimnáziumi osztályban van két diák, az egyik szegény családból származik, a...
Szívemből remélem, hogy vannak jelenidőnkben is olyan Emberek, akik ismerik és kedvelik ezen filmet, valamint a jó öreg Lütyőt is. Ha a kérdésemre egy ilyen mélyen becsült Illető találna rá, akkor tényleg kíváncsi vagyok, hogy Ő mit gondol! Egy kis háttér tudás, az...
Például arra, hogy ki játszhatná Ráhelt, ötletem sincs.
Kicsit régebbi film, annyi rémlik, hogy egy férfit amerikában szenátornak vagy hasonlónak akarnak választani és egy nő az aki a kampányát intézi hogy legyőzze az ellenfelét. Mindenféle ígéreteket tesz a csávó, így megnyerik a választást, de a végén nem tartja be a...
A Lara választása most induló napi sorozatban is őt hallom, Nela Zlatar szerepében.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!