Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó választás volt Borbély...

Jó választás volt Borbély Alexandrára cserélni Gáspár Katát A renitensben?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy jobb lett volna, ha inkább főszereplőt cserélnek és nem színészt. Úgy értem, hogy egy új karaktert tűnt volna fel a színen, az előzőt meg eltették volna láb alól, vagy valahogy kiírták volna. Mert most nagyon nehéz feldolgozni, hogy a két különböző színész ugyanaz a személy. Ti mit gondoltok?

ápr. 24. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy színész döntése ne írja felül az írók elképzeléseit. Így kell ezt, újracasting és minden mehet tovább.
ápr. 25. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok segíteni, hogy melyik filmet láthattam?

Sziasztok! Nagyjából egy évvel ezelőtt néztem online egy filmet, de sajnos elfelejtettem a címét. A filmre úgy emlékszem, hogy fekete-fehér volt és magyar. A következőkre emlékszem: - Egy gimnáziumi osztályban van két diák, az egyik szegény családból származik, a...

Az 1961-ben bemutatott Egy, Kettő, Három című Billy Wilder film klasszikus főszerepére, hányan értenek egyet velem abban, hogy kiváló választás...

Szívemből remélem, hogy vannak jelenidőnkben is olyan Emberek, akik ismerik és kedvelik ezen filmet, valamint a jó öreg Lütyőt is. Ha a kérdésemre egy ilyen mélyen becsült Illető találna rá, akkor tényleg kíváncsi vagyok, hogy Ő mit gondol! Egy kis háttér tudás, az...

Ismerős esetleg, hogy melyik ez a film? Valami választással kapcsolatos, ha jól emlékszem.

Kicsit régebbi film, annyi rémlik, hogy egy férfit amerikában szenátornak vagy hasonlónak akarnak választani és egy nő az aki a kampányát intézi hogy legyőzze az ellenfelét. Mindenféle ígéreteket tesz a csávó, így megnyerik a választást, de a végén nem tartja be a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!