Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az új Pókember Vadonatúj...

Az új Pókember Vadonatúj napban lesz egyáltalán főantagonista?

Figyelt kérdés

ápr. 25. 13:45
 1/1 anonim ***** válasza:
79%
Igen, de tobb lesz, nem csak egy
ápr. 26. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

A Pókember legújab kalandjai (The Spectacular Spider-Man) című rajzfilm sorozatban amikor Peter pénzt akar szerezni May néni kórházi számlájára miért...

Úgy 1 hónapja újra néztem a sorozatot és csak most gondoltam bele, hogy Peter mégis miért Sírkő-höz (Tombstone-hoz) ment először holott Norman nyíltan csodálta Peter eszét és jól láthatóan többre tartotta a saját fiánál. Nem lett volna váratlan húzás az sem, ha mondjuk...

Lázba hoz téged Nicolas Cage, mint Pókember? Nézni fogod?

Mostanában eléggé alja B filmeket csinál Nicolas Cage, pedig régen volt, amit szerettem tőle.A Pók: Noir sorozat lesz a Prime-on, aki még nem hallotta volna. Most jött ki a trailere.

Melyik Pókember idézet ez?

Arra emlékszem, hogy animált verziós Pókember (sorozat, nem túl régi), egy épület tetején ül és valakinek magyaráz arról, hogy az élet vagy emberek még ha fájdalmat is okoznak,de azok a leckék tették azzá aki ma. "Those lessons made me who I am." szerintem ez hangzott...

Valaki tud vicces TikTok fiókokat?

Találtam egy Deadpoolost, halálra röhögtem magam, de megnéznék más szuperhősöst is

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!