Az új Pókember Vadonatúj napban lesz egyáltalán főantagonista?
Kapcsolódó kérdések:
Úgy 1 hónapja újra néztem a sorozatot és csak most gondoltam bele, hogy Peter mégis miért Sírkő-höz (Tombstone-hoz) ment először holott Norman nyíltan csodálta Peter eszét és jól láthatóan többre tartotta a saját fiánál. Nem lett volna váratlan húzás az sem, ha mondjuk...
Mostanában eléggé alja B filmeket csinál Nicolas Cage, pedig régen volt, amit szerettem tőle.A Pók: Noir sorozat lesz a Prime-on, aki még nem hallotta volna. Most jött ki a trailere.
Arra emlékszem, hogy animált verziós Pókember (sorozat, nem túl régi), egy épület tetején ül és valakinek magyaráz arról, hogy az élet vagy emberek még ha fájdalmat is okoznak,de azok a leckék tették azzá aki ma. "Those lessons made me who I am." szerintem ez hangzott...
Találtam egy Deadpoolost, halálra röhögtem magam, de megnéznék más szuperhősöst is
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!