Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A sorozatbarat pár napja...

A sorozatbarat pár napja miért nem működik? Éjjel nappal budapest sorozatot szoktam nézni, de mostanában hibát ír ki.

Figyelt kérdés
máj. 6. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hibát ír ki, tehát elromlott.
máj. 6. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb illegális oldal előbb-utóbb így jár. Vagy lefoglalják, vagy az üzemeltetők ettől tartva lekapcsolják.
máj. 6. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én sem tudom már napok óta használni.
máj. 6. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Az Európai Unióban (így Magyarországon is) a szerzői jogok védelmének erősödése miatt az illegális filmes és sorozatos oldalak elleni fellépés fokozódott, ami számos népszerű ingyenes oldal elérhetetlenné válását eredményezte.

A legfontosabb tudnivalók a filmes oldalak EU-s tiltásáról:Intenzív fellépés: A jogvédő szervezetek és az unió szigorúan fellép a kalóztartalmak ellen, mivel a letöltéseket elmaradt vásárlásoknak tekintik.

Eltűnt oldalak: Több ismert, ingyenes online filmnéző oldal 2025 folyamán megszűnt vagy elérhetetlenné vált.

Miért történik? Az illegális megosztó oldalakat gyakran blokkolják, vagy a fenntartóik megszüntetik azokat a jogi nyomás miatt.

Mit lehet tenni? A legbiztonságosabb és legális alternatívát a fizetős streaming szolgáltatók (pl. Netflix, HBO Max, Disney+, SkyShowtime) jelentik, amelyek elérhetőek az EU-ban.

máj. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Ahoz hogy mondjuk belekerüljön valaki egy magyarországon forgatott sorozatba pl : Mi kis falunk, éjjel nappal budapest,drága örökösök?

Ahoz mit is kell tenni? Vagy mi alapján vesznek oda fel színészeket és mennyit is kereshetnek? Meglehet elni belole

Az ejjel nappal budapest sorozatban mi tortent Szofi kutyajaval Pamaccsal?

Most nezem eloszor a sorozatot mar az ismetleskent, kihagytam par reszt, es mar egy fekete Zorro nevu kutyat setaltat?!

MI az igazi neve az éjjel nappal Budapest című sorozatban Jenninek ??

Tehát igazi nevére vagyok kiváncsi valaki esetleg nem tudja??

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!