Melyik volt az utolsó sorozat amit végig néztél?
Figyelt kérdés
jún. 3. 19:42
1/17 A kérdező kommentje:
nekem a Rooster
jún. 3. 19:50
8/17 Atis26 

válasza:

válasza:Nem vagyok nagy sorozatnéző, szerintem a 2010-es évektől kezdve csak kettőt fejeztem be, a Narutót és a Csernobilt.
Kapcsolódó kérdések:
Mikor lehet/lesz online nézhető a Bridgerton 4. évadának utolsó részei?
Akár videán. Mikor töltik fel?
Hogyan lehet értelmezni az Alice Határországban sorozat 3. évadának utolsó jelenetét?
Ti mit gondoltok, mire szerettek volna utalni az amerikai pincérnővel, akit Alice-nak hívnak. Lesz egy amerikai évad folytatásképp?
A Sárkányok háza 2. évadának utolsó Rhaenyra-Alicent találkozása lehet egy üveggyertyás álom? Vagy átírhatják arra a háborgások miatt, hogy mégse legyen annyira fura?
Szóval Ryan Condal említte, hogy a 3. évadban lesz egy új dolog, amiről csak a regényekben és világkönyvekben olvashattunk, de eddig egyik sorozatban sem jelent meg. "We have some very specific things we have to build, and one of them is a very inworld thing that...
Ki mit gondol hogy az Outer banks című sorozatnak az 5. évada lesz az utolsó?
Én őszintén nagyon szomorú vagyok hogy vége lesz nekem nagyon tetszettek az évadok a szinészek is illenek hozzá kár hogy vége lesz
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!