Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szól a Take me to the...

Miről szól a Take me to the River és miért nincsen hozzá magyar szinkronja?

Figyelt kérdés
Tiktokon láttam egy elég furcsa jelenetet róla amit itt nem fejtenék ki, hétvégén lehet jobban utána nézek ennek a filmnek illetve redditen annyit olvastam hogy egy páran rosszul lettek a filmtől egy pár napig. Van aki ismeri ezt a filmet és tudja miről szól pontosabban ez?

jún. 3. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem fejted ki? Tedd meg, mert addig nem válaszolunk!...
jún. 3. 21:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó, nem tudom kinek van meg ez a jelenet de röviden a kislánynak a bátyja akivel asszem nem is közös az apjuk de ez most lényegtelen a víznél a lány chiken fighting-ot akart jatszani a csavoval de az felkapaszkodott a fejenel es ott elégítette ki magát a csajosunk aki amugy ugy nez ki mint egy 9 eves (nem neztem meg a filmet szoval errol nincs pontos infom) a csavot oltozkodese alapjan ilyen melegnek gondoltam de az se biztos h true de mindenesetre elég felkavaró
jún. 4. 07:10
 3/3 anonim válasza:
A Vigyél el a folyóhoz (Take Me to the River) című film nem igaz történeten alapul, hanem a rendező egy saját rémálmán.A filmet jegyző Matt Sobel elmesélte, hogy a helyszínként szolgáló nebraskai farm valóban a családjáé. Maga a történet és a felkavaró vádak viszont egy olyan rémálmából születtek, amelyben egy családi találkozón hamisan megvádolták valami szörnyűséggel. Bár ártatlan volt, a tehetetlenség és a fojtogató családi feszültség annyira megmaradt benne, hogy forgatókönyvet írt belőle.
jún. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

A Bojack Horseman 6.évadjának lesz valaha magyar szinkronja?

Végig néztem a sorozatot de alitolag a 6.évad 2020 óta kint van de még nem szinkronizálták le azóta se pedig úgy jobb lett volna nekem nézni. Valaki tudja esetleg hogy terveznek a közeljövőben szinkront vagy már teljesen elfelejtették ezt az egészet?

Tudtok arra példát mondani, hogy egy film/sorozat magyar szinkronjában két karakter magázta egymást, pedig a tegezés jobb lett volna, vagy fordítva?

Az Amazonas Kincse jut eszembe, nem értem, hogy a két főszereplő miért magázza egymást a film végéig. Amit még gyűlölök, amikor két karakter magázza egymást, de egy mondat erejéig átváltanak tegezésre, mert úgy jobban kijön egy poén, vagy ilyesmi, aztán visszaváltanak...

Valaki esetleg nem tudja hogy Disney pluson miért nincs a Family Guy-nak a 20. évadtól fent a magyar szinkronja?

Elotte mindig volt minden évadnak pedig. Abbahagyták a magyar szinkront? Már 23 évados a a sorozat.

Az 1960-as Időgép című filmnek miért nincs magyar szinkronja?

Meglepődve fedeztem fel ISZDB-n, hogy nem készült hozzá magyar szinkron. A 2002-es remake-et amúgy nagyon kedvelem és ahhoz van magyar szinkron szerencsére.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!