Ebben a magyar népmesében tényleg lefossa az embert egy madár?

válasza:

válasza:Miért ne engedhették volna meg?
Téged nem szart még le madár? Szerintem sajnos a legtöbbünkkel ez életünk során már megesett, akár gyerekként akár felnőttként.

válasza:Itt még meg is van említve XD
''Útközben le-lefosta''
Nagyon vicces!!!Nagyon jó!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Rég láttam utoljára és mostmár nem találom, pedig igazi gyöngyszem
Tiktokon láttam egy elég furcsa jelenetet róla amit itt nem fejtenék ki, hétvégén lehet jobban utána nézek ennek a filmnek illetve redditen annyit olvastam hogy egy páran rosszul lettek a filmtől egy pár napig. Van aki ismeri ezt a filmet és tudja miről szól pontosabban ez?
Van egy alapvető szókincse, és persze az lenne a fontos, hogy ne beszéljenek gyorsan benne, de közben minőségi magyar film is legyen. Megkérdeztem erről a mesterséges intelligenciát is, és többek között ajánlotta a 2008-as Nyomozó című krimit, ami szerintem egy jó...
Az Once Upon a Time 7. évadában Tilly magyar hangja melyik szinkronszínész? Sehol nem találom a stáblistában, pedig nagyon ismerős a hangja. Tudja valaki? 😊
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!