Van most ilyen sorozat, mint amilyenek ezek voltak régen? Seinfeld, Jóbarátok, Így jártam anyátokkal.
Esetleg még a Big Bang theory, de az nekem nem annyira tetszett.
Szóval a lényeg, hogy ilyen kis bugyuta szitkom legyen pár fiatallal, lehetőleg ne legyen woke, vagy túlságosan politikailag korrekt, mert akkor szinte semmi poén nincs benne.

válasza:

válasza:A sitcomok amiket még nem soroltál fel de én nagyon szeretem őket:
Két pasi meg egy kicsi
The office / azt hiszem Hivatal a magyar címe
Brooklyn nine nine / Nem százas körzet
Scrubs / Dokik
Archer
Community / Balfékek
Parks and recreation / Városfejlesztési osztály
Malcom in the middle / Már megint Malcolm
The IT Crowd / Kockafejek
Silicon Valley / Szilícium-völgy
Blue Mountain State

válasza:

válasza:Én is egyetértek a hármassal.
Az a woke tartalom filmek és sorozatoknál, mikor reklám vagy politikai célból tele rakják transz vagy gay vagy egyéb dolgokkal. Szóval nem a történet céljából rakják bele, nem segíti a főtörténetet, hanem pont az ellenkezőjét váltja ki. Például fölösleges játékidőt vesz el a műből, mert nem viszi előre a cselekményt, nem fejleszti a karaktereket, és semmi köze nincs a főtörténetszálhoz, ilyenkor a woke dolgot az arcodba nyomják, mint mondtam, reklám vagy politikai célból.
Vagy például egy karakter vagy mellékszál nem a történet természetes része, hanem úgy tűnik, mintha azért került volna bele, hogy egy társadalmi vagy politikai üzenetet közvetítsen.
Jóbarátokban pont hogy kifigurázták ezeket, és poénokat gyártottak erre.

válasza:4. Igen, egy sitcomban mindenből poént gyártanak, mert ez a műfaj lényege.
Ha ebből indulunk ki, akkor nem létezhet woke sitcom és a kérdés értelmetlen.
Bár mindegy is, mert úgy is csak mesterségesen generált hisztéria az egész.

válasza:#6 a sitcomban sem gyártanak mindenből poént, ahogy egy humorista sem viccel válogatás nélkül midennel.
szóval elvileg létezhetne woke sitcom, ami elsősorban a konzervativizmus kifigurázásra megy rá
gyakorlatban viszont a humor úgy en block nem a woke emberek műfaja, általában minden poénban találnak valamit, ami miatt sértve érezhetik magukat.

válasza:7. Már úgy érted azok a misztikus woke emberek, akik kizárólag az alt right képzeletében és hisztériáiban léteznek?
A valóság meg az, hogy a sitcomhoz és jó humorhoz mindig is felvilágosultság kellett.
"ami miatt sértve érezhetik magukat"
Ez meg komolyan vicces annak a tekintetében, hogy "konzervatívok" non-stop sírnak vagy egy meleg, vagy egy női karakter vagy egy fekete karakter miatt.
Komolyan nem áll másból az egész, hogy titeket mi zavar és még soha nem találkoztam olyan esettel, amire jobban illik más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát sem veszi észre.
Uh, egy újabb felesleges kör a jobboldali influenszer paraziták által generált morális pánik posványában.

válasza:Brooklyn nine-nine sorozatot most néztem végig az elmúlt hetekben, ott a kapitány meleg karaktert játszik, miközben egy másik karakter pedig biszex.
Az egész sorozatban egyetlen egy poén nem volt gyártva a meleg és biszexre, sőt voltak eléggé komoly részek ahol pont azt taglalták nem kéne szidni őket meg kiközösíteni stb... Én egy comedy sorozatot akartam megnézni, így hihetetlen nagy csalódás voltak ezek az epizódok, ezekben a részekben nagyon minimálisra vették az egész poénkodást és csak a meleg üzenet átadása volt a cél. Hála égnek nem volt sok ilyen rész, kb 2 évadonként egy.

válasza:"Már úgy érted azok a misztikus woke emberek, akik kizárólag az alt right képzeletében és hisztériáiban léteznek?"
a woke emberek nem misztikum, hanem a valóság. például akik nyíltan a sárba tiporták rowlingot, mert van annyi tartása, hogy ne csicskuljon be a transzlobbi őrületének.
Kapcsolódó kérdések:
You t elkezdtem de nem fogom folytatni nem tetszik.
Az alapsztori is egyezik, de a karakterek is. Ross=Ted Marshall=Chandler Lily=Monika Barney=Joey Robin=Rachel Egyedül Phoebe nincs lekoppintva, de a többiek nagyon hasonlóak. Olyan, mintha az Így jártam anyátokkal egy elcsépelt,modern, kevésbé vicces változata...
Archer, family guy, cleveland show, brickleberry, amerikai fater, így jártam anyátokkal, jóbarátok, két pasi meg egy kicsi, the last man on earth, walking dead, trónok harca, dr. Csont stb.
Ami nekem jó: The Fall (Hajsza), Jóbarátok, Agymenők. Így jártam anyátokkal és egyéb borzalmakat lécci ne ajánljatok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!