Tudtok olyan német oldalakat ahol németül lehet ingyen filmeket és sorozatokat nézni?
Figyelt kérdés
júl. 3. 18:41
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Kérdés, milyen témák érdekelnek.
Egyébként több TV-sorozat, szappanopera simán nézhetö online, természetfilmek, utifilmek vannak a youtube-on is.
Ha kicsit behatárolod, milyen témában keresel, több tippet lehet adni.
[link] - ez az egyik TV csatorna oldala, sok mindent meg lehet találni. (Nem vagyok biztos benne, lehet, hogy elöször regisztrálni kell, de úgy emlékszem, itt nem kellett. De ha valahol kell, az sem fizetös általában)
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Nézd meg a [link] -t, kb minden sorozat fent van.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem a bs.to napok óta nem működik, nektek igen? Lehet csak nálam van gond.
júl. 8. 15:33
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Nekem sem jön most be. Gondolom, folyamatos küzdenek a létezésért.
További kérdések:
Létezne, hogy az Etele pláza műsorán egész nap az Odüsszeia menne?
Vagy én néztem be nagyon valamit? Több random napot kiválasztva csak ez megy az összes teremben.Azért voltak már durván várt filmek (engem pont hidegen hagy a woke, meg a cinefilek által erősen túlértékelt Nolan), de ilyesmire nem emlékszem. Ha így van, megéri ez a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!