Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nyomás alatt/It's kind of a...

Nyomás alatt/It's kind of a funny story: Bobby miért lépett le a végén szó nélkül?

Figyelt kérdés
júl. 4. 17:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Miért tűnnek el szó nélkül a youtuberek manapság?

Régen sok csatornát követtem. Akkoriban, ha valaki/valakik abbahagyták nagy többségben csináltak magyarázó, úgymond búcsú videót. Odafigyeltek arra is, hogy a támogatóiknak is jelezzék, hogy vége. Viszont 2018-2019 környékén a magyar youtubon az lett a divat, hogy szó...

Sajnos a középiskolai tanár szó nélkül felmentetett a kötelező tantárgy alól matematikából kizárt az órákról miközben nem csináltam semmit?

ezt a szakmát szeretni kell de sajnos nem tudok menni az iskolába.Osztályfőnököm is meglepődött az igazgatónak is szóltunk de nem érdekelte nem tett semmit az ügy érdekében az összes álmom a kukában landolt nincs kedvem semmihez az élethez sem ez rosszabb mint egy...

Nem fura, hogy a comment.com, ami az egyik legnépszerűbb sorozatos, tv műsoros oldal volt, egyszer csak minden szó nélkül megszűnt?

persze ez már évekkel ezelőtt volt, de azóta sincs semmi hír, valaki tudja mi történt?

Sidious hogyhogy szó nélkül elnézte Anakinnak, hogy az beköpte őt Winduéknál?

Mi van ha megölik őt Winduék? De ha nem is: Anakin leleplezte őt a jedi tanács előtt. Hogyhogy ezt ilyen simán lenyelte? Ez kvázi árulás.

Megengednéd 9éves rokonodnak, hogy bekapcsolja a gépeded majd játszon rajta szó nélkül és engedély nélkül? (Többi lent)

Ez nagyon erős gamer pc (8gb rammal!). 9évesen amikor én ennyi voltam nem gépezhetem szuper játékokkal mint ő, mert 2010fele két embernek a családban csak ócska 1gb ramos lassú gépünk volt. Mi a véleményetek? Miért engednéd meg?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!