Létezne, hogy az Etele pláza műsorán egész nap az Odüsszeia menne?
Vagy én néztem be nagyon valamit? Több random napot kiválasztva csak ez megy az összes teremben.
Azért voltak már durván várt filmek (engem pont hidegen hagy a woke, meg a cinefilek által erősen túlértékelt Nolan), de ilyesmire nem emlékszem. Ha így van, megéri ez a mozinak? Ennyien fogják ezt megnézni? Mi van a többi filmmel, amikre az emberek így logikusan nem fognak költeni, mert lehetőség sincs rá.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Számomra óriási kognitív disszonanciát teremt, mert Christopher Nolan az egyik kedvenc rendezőm, a görög kultúra részleges meggyalázása miatt viszont mégsem vagyok annyira izgatott a film miatt. Ettől még szeretném moziban megnézni, de valahogy képtelen vagyok...
Ugye a srác korábban Elen Page színésznőként volt ismert.Szép Heléna fekete bőrű lesz (alapból szép nő Lupita Nyong), de a Trója filmben Diane Kruger kicsit jobban illik a szerepre.Nagyon vártam de az utóbbi előzetes kissé semmitmondó lett...
Korrodálódott bronz, rozsda és bőr helyett.
Hasonlóakat keresek mint a Trója és Titánok harca.
leginkább olyan érdekelne amit a hallmark csinált mert sehol nem találok efféle listát a neten... de ha nem hallmarkos és hasonló ezekhez pl hasonló mítosz vagy fantazi azt megköszönném
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!