Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek Benről a...

Mi a véleményetek Benről a Heartstopperben?

Figyelt kérdés
Ugye Charlie-t elégé rosszul kezelte ezt mindenki tudja és nagyon szemétül viselkedett az 1-2 évad alatt de a 2.évad végén amikor őszintén kért bocsánatot Charile-tól ott el ismerte hogy valóban egy pocsék ember volt és félt ki mutatni a homoszexualitását mert a szülei el itélnék őt meg Henry-éktől is félhetet de a szíve mélyén szerethette valahol Charlie-t egyszerűen annál a jelenetnél szerintem érezhető volt Ben valódi énje

júl. 22. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet,de rengeteget ártott neki lelkileg csak szerencsére.😞

Legalább tanult a hibájából remèljük és másokkal majd szemben bánik.

júl. 23. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
*szebben.
júl. 23. 23:58
 3/4 anonim ***** válasza:

A karakterrel nem az volt a probléma, hogy félt kimutatni, mert nem mindenki meri felvállalni nyilvánosan.

Hanem az, ahogy privátban bánt Charlieval. Használta a saját vágyai megélésére, de nem törődött azzal, hogy Charlie is érző ember saját vágyakkal.

júl. 24. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
3. Igen! Ez a helyes megfogalmazás.
júl. 28. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Heartstopper: Ha Elle transz, hogy lehet női hangja?

Állítólag egy igazi transz színésznő játssza Elle Argent-et a sorozatban, de nem értem hogyan lehet női hangja. Nem értek sokat a transzsághoz, esetleg ezt is lehet ma már műteni? Mert ha megnézitek pl Naomi-t akivel a rajzsuliban találkozik. ő is egy transz csajszi,...

Aranyos meleg sorozatok?

Eddig sorozatbol a heartstoppert és a young royalst láttam nagyon tetszett, filmben pedig a szólíts a neveden fogott meg, a love simont láttam még de nem annyira tetszett kicsit túl egyszerűnek éreztem, tudna valaki sracokrol szóló filmeket? Hasonlot mint amit neztem

Love, Simon / Victor vagy Heartstoppers?

Mit gondoltok? Nektek melyik volt, ha volt a kedvencetek, vagy kevésbé kedvencetek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!