Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dr. Hannibal Lecter kiépíthetn...

Dr. Hannibal Lecter kiépíthetne egy elzárt, szofisztikált kannibál civilizációt a Halálos kitérő vérfertőzött kannibáljaival?

Figyelt kérdés

Ha egy univerzumban léteznének (crossover) és Dr. Lecter lerobbanna a kannibálok hegyeiben. Dr. Lecter egy művelt, tanult kannibál, aki talán meg tudná értetni magát más kannibálokkal és edukálhatná őket.

Válhatna egyfajta pátriárka vagy tanító figurává, aki létrehozna a barbár hegyi kannibál klánokból egy Dr. Lecterhez hasonló civilizált kannibálokból álló társadalmat?

aug. 5. 16:17
 1/1 anonim ***** válasza:
73%
Megartott a meleg, mi?
aug. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

A Monarchia alatt Csehországban miért a kevés mérnököt és innovációt alkalmazó primitívebb un."buta-ipar" fejlődött és erősödött meg brutálisan, míg...

During the Austro-Hungarian Monarchy, Czech industry was primarily dominant in simpler, low-value-added sectors where factories could be operated with minimal technical oversight—often with just one or two engineers. The Czechs excelled in areas such as basic raw...

Orbán Viktor szofisztikáltan, de végeredményben deklarálta, hogy nem magyar, aki nem fideszes. Ez még mindig jobb, mint a fideszes szavazókat címkézni?

"Az a kérdés, hogy ki a gazdád. Az én gazdám a magyar nép. Én a magyarok embere vagyok. A nagy ellenfeleim sose. Ők mindig kívülről vezették le, hogy mire van szüksége ennek az országnak."Nos, nagyon sok magát magyarnak valló ember nincs megelégedve Orbán...

Hogyan kéne szofisztikáltan megfogalmazni egy regényben a "tökön rúgás" fogalmát?

Regényt írok és egy ponton ebbe ütköztem, de valahogy nem tudom melyik lenne a legkúltúráltabb kifejezés erre :D Normális válaszokat kérlek :D

Vannak most ezek a népszerű gépi tanuláson alapuló zenegeneráló alkalmazások, amik szövegből zenét csinálnak. De van szofisztikáltabb, amit jobban is...

Tehát hogy az input nem csak szöveg lehet, de akár kotta, vagy negatív prompt, vagy lehet zene is, ahogy a képgenerálóknál is van image prompt, vagy lehet finomhangolni több zenével, vagy lehet szerkeszteni, egy részét újragenerálni, stb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!