Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » B*zis dolog lenne a pasimmal...

B*zis dolog lenne a pasimmal elmenni az új pókember filmre? 27/F

Figyelt kérdés

aug. 5. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

?????

Sok fiú megy párban moziba, eszembe se jutott volna, hogy melegek.

aug. 5. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
A Pókember már önmagában búzis, nem még a pasiddal.
aug. 5. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

He?

Egyrészről ha férfiként pasid van, akkor meleg (vagyis b#zi vagy), másrészről ez csak egy Pókember film, semmilyen következtetést nem lehet levonni a megnézéséből.

aug. 5. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Dehogyis,menj nyugodtan
aug. 5. 20:38
 5/10 anonim válasza:
100%

A párom, aki féfi, pénteken megy arra a filmre egy munkatársával. Nem b.zis, én nem szeretem az ilyen filmeket. Nyugodtan menjetek. Amúgy sem kéne más véleményével foglalkozni.

36/N

aug. 5. 22:05
 6/10 A kérdező kommentje:

5-ös ez nagyon gyanús!!! Hagyod, hogy a párod mással menjen moziba, és pont a pókember, nem lehet, hogy titokban meleg vagy Biszex?

Ha csapatostul mennének akkor nem lenne gyanús, de így nagyon az, én a helyedben biztos nem engedném el.

tegnapelőtt 05:44
 7/10 anonim ***** válasza:
27%

Nem, a b#zi nem a melegekre használjuk...

bár szeretnek ezen megsértődni a melegek.

George Michael pl. homoszexuális volt, Boy Geroge viszont b#zi.

tegnapelőtt 07:53
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
6. Te sem lennél sokáig a párom.
tegnapelőtt 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

>>6<<

Nálam azonnali szakítást eredményez az ilyen viselkedés, hogy nem mehet! Mi az, hogy nem mehet?! Gondolkodj már! Ki vagy te?

tegnap 10:42
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
Sőt: aludtam meleg barátnál és kempingeztünk is, miközben a kapcsolatom volt. Semmi sem történt, amit exem nagyon jól tudott. Ez egy normális párkapcsolat bizalmi alapja, ami nálad nincs meg. Innentől nem normális kapcsolat.
tegnap 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Normális dolog az, hogy félek a pasimmal való összeköltözéstől?

Nagyon fura helyzetben vagyok. Bár semmi kétség, hogy szeretem a barátomat, és vele szeretnék élni, mégis valamiért nagyon tartok az összeköltözéstől. (hozzá külföldre) Korábban voltak elég durva vitáink sok témával kapcsolatban (gyerek, munka, barátok, szórakozás...

Néhány dolog nagyon zavar a pasimmal kapcsolatban. Nem lehet hogy csak én fújom fel?

A részletek: Lassacskán megismerem a párom régebbi életét, a régi ismerőseit, akarva-akaratlanul 1-2 volt nőjét... Néhány női nevet kicsit sokszor hallottam a szájából, hogy ezzel-azzal milyen jóba voltak, osztálytársak voltak stb... Szerintem az ilyesmi a legtöbb...

Szerintetek mocskos dolog ez, ezért szakítsak a pasimmal?

Engem elég jó nőnek tarnak, talán épp ezért se volt sose szerencsém a pasiknál, megcsaltak elhagytak stb. 1 éve együtt vagyok a pasimmal akihez nem vonzódok, nincs kémia, mert nem jön be. Azért vagyok vele, mert hatalmas szeretetet ad, más mint a többi KAN, végre van...

Ma találkozunk lehet a pasimmal, de nem várom. Ellaposodott a dolog. Furcsállom, mert nemrég,1éve még minden ok volt. Mit tegyek?

Ha bezzeg egy másik lánnyal látnám egy képen, akkor féltékeny lennék. Akkor most kiszerettem belőle, mert nem kívánom vele a szexet(egyébként csúcsszuper az ágyban), vagy a féltékenység egyenlő a szerelemmel?

Ha szakítottam a pasimmal, mennyi idő kell h lecsituljon a dolog és lehessen valami az exem haverjával?

Szerelmes lettem az exem haverjába. Halálosan. Rá sem tudok nézni más fiúkra... Úgy érzem, én is bejövök neki, de túl "jó fiú" ahhoz, hogy a haverja exével kikezdjen. Ez nem is baj, de egy idő után, mikor lecsitulnak a dolgok, akkor sem lehet köztünk semmi? Nekem más...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!