B*zis dolog lenne a pasimmal elmenni az új pókember filmre? 27/F

válasza:?????
Sok fiú megy párban moziba, eszembe se jutott volna, hogy melegek.

válasza:

válasza:He?
Egyrészről ha férfiként pasid van, akkor meleg (vagyis b#zi vagy), másrészről ez csak egy Pókember film, semmilyen következtetést nem lehet levonni a megnézéséből.
A párom, aki féfi, pénteken megy arra a filmre egy munkatársával. Nem b.zis, én nem szeretem az ilyen filmeket. Nyugodtan menjetek. Amúgy sem kéne más véleményével foglalkozni.
36/N
5-ös ez nagyon gyanús!!! Hagyod, hogy a párod mással menjen moziba, és pont a pókember, nem lehet, hogy titokban meleg vagy Biszex?
Ha csapatostul mennének akkor nem lenne gyanús, de így nagyon az, én a helyedben biztos nem engedném el.

válasza:#3
Nem, a b#zi nem a melegekre használjuk...
bár szeretnek ezen megsértődni a melegek.
George Michael pl. homoszexuális volt, Boy Geroge viszont b#zi.

válasza:>>6<<
Nálam azonnali szakítást eredményez az ilyen viselkedés, hogy nem mehet! Mi az, hogy nem mehet?! Gondolkodj már! Ki vagy te?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon fura helyzetben vagyok. Bár semmi kétség, hogy szeretem a barátomat, és vele szeretnék élni, mégis valamiért nagyon tartok az összeköltözéstől. (hozzá külföldre) Korábban voltak elég durva vitáink sok témával kapcsolatban (gyerek, munka, barátok, szórakozás...
A részletek: Lassacskán megismerem a párom régebbi életét, a régi ismerőseit, akarva-akaratlanul 1-2 volt nőjét... Néhány női nevet kicsit sokszor hallottam a szájából, hogy ezzel-azzal milyen jóba voltak, osztálytársak voltak stb... Szerintem az ilyesmi a legtöbb...
Engem elég jó nőnek tarnak, talán épp ezért se volt sose szerencsém a pasiknál, megcsaltak elhagytak stb. 1 éve együtt vagyok a pasimmal akihez nem vonzódok, nincs kémia, mert nem jön be. Azért vagyok vele, mert hatalmas szeretetet ad, más mint a többi KAN, végre van...
Ha bezzeg egy másik lánnyal látnám egy képen, akkor féltékeny lennék. Akkor most kiszerettem belőle, mert nem kívánom vele a szexet(egyébként csúcsszuper az ágyban), vagy a féltékenység egyenlő a szerelemmel?
Szerelmes lettem az exem haverjába. Halálosan. Rá sem tudok nézni más fiúkra... Úgy érzem, én is bejövök neki, de túl "jó fiú" ahhoz, hogy a haverja exével kikezdjen. Ez nem is baj, de egy idő után, mikor lecsitulnak a dolgok, akkor sem lehet köztünk semmi? Nekem más...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!