Keresem a fivér és növér cimü francia filmet 2012 készült régen a televizióban ment ha esetleg valakinek megvan kérem küldjön linket?
Kapcsolódó kérdések:
Kb. 15 éve mentek, aztán később leadták újra. Több hasonló fenn van videa.hu-n, stb..., de ezek nem. Pl.: Víztükör, Csillagjegyek Ura. Most kapásból ez a kettő érdekelne. Vajon ha a Google segítségével sehol nem találom és nem öt percig kerestem, akkor milyen lehetőség van?
Egy egyszerú példa: A kitalálandó szó: fotel. Az első megadott szó: bútor. (Erre az, akinek ki kell találnia, azt mondja: szekrény.) - Ülés, - Szék. - Kényelmes, - Fotel. Természetesen a kitalálandó szó lehet bármi vagy bárki, létezett, élő vagy kitalált...
Többször is alkalmam volt magyar riportok és dokumentumfilmek szövegének szinkronját fordítani franciára. Arra lennék kíváncsi, kap-e valamit pl. az a szegény munkanélküli vagy hajléktalan, akivel a riportot készítette az újságíró? Vagy csak "befejeztük,...
Köszönöm, ha tudnátok linkeket küldeni. Más francia csatornát találtam már, de pont ezt nem., illetve ami volt is, ott volt a link csak éppen "stream not found"-ot írt ki. Plss segítsetek!
Én 2. évadot ismertem. A TV mindig azt írta hogy ezek a 2. és 3. évad. Ezért évek után utánanéztem, hogy mi lett az első évaddal. A Wikipédia szerint 3 évad van, amit Én másodiknak hittem az az első, amit 3.-nak az tényleg a 3. De mi van a 2. évaddal?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!