2/4 anonim válasza:
Nekem a Red John szál végéig kimondottan tetszett a sorozat.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Nekem tetszett. Jól épült fel a történet szerintem. A főszereplők múltja is érdekes volt. Red John elkapása utáni szál már kevésbé volt jó...kb. mint a Castleben miután nem a rendőrségen játszodik... onnan kevésbé jó,illetve a befejezés is jó,csak kicsit gyorsan akartak mindent is az utolsó évadvan
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Egyik kedvenc sorozatom. Időnként újranézem.
Lenyűgüz benne Patrick Jane, és az, ahogy Lisbon és csapata részévé válik. Sőt, mintha Jane vezetné az egész nyomozó csapatot.
Olyanok lesznek, mint egy család. Kitartanak egymás mellett, és védik egymást.
A Red John szál valóban érdekes, bár amikor fény derül a kilérére az bennem olyan érzést keltett, mintha hirtelen találták volna ki, hogy ki az illető. S bár a sorozat a vége felé kissé valahogy tényleg gyengébb, azt azért értékeltem, hogy happy end a vége.
Kapcsolódó kérdések:
A Thunderman család sorozatról mit gondoltok?
Szerintetek ez kizárólag gyerek sorozat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!