Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Walking Dead: Dead City....

The Walking Dead: Dead City. Valaki nézi még rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Mi az amiben szha.r illetve amiben jobbnak kellene lennie szerinted?

szept. 2. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
mondjuk az hogy maggie és negan már már romantikáznak. holott utóbbi nem szimplán kinyírta a férjét a gyereke apját hanem módszeresen brutálisan kivégezte
szept. 3. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Hát igen, főleg ez a legutóbbi alternatív valóságos rész eléggé szürreális volt. Kíváncsi vagyok mire futtatják ki ezt a spinoff sorozatot, mert ebben a 3. évadban nem is voltak konkrétan ellenséges karakterek felvonultatva. A horvát, dáma, ezeket kinyírták már az évad legelején. Nekem van olyan tippem, hogy megint Negan lesz a gonosz karakter.
szept. 3. 22:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja, meg szeptemberben jön a Daryl Dixon spinoff sorozat 4. elvileg utolsó évada. Amúgy szerintem az a legjobb a spinoff-ok közül.
szept. 3. 23:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Elkezdtem nézni a Dead City meg Daryl Dixon sorozatot is, de valahogy nem éreztem azt, hogy tovább nézzem ezeket az első évad után. Pedig gyakorlatilag a kedvenc karaktereim ők hárman.
szept. 4. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
én már ezt az egész walking dead sorozatot abba hagytam jó ideje már semmi értelme. A spinoffok közül a fear the walking dead tetszett, de az is csak az első pár évadig
szept. 4. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

A Walking dead univerzumban van olyan rész még ezeken kívül, amik bemutatják a járvány kezdetét?

A The walking dead 1.évadának néhány intro előtti része A Fear the walking dead első pár része És a Daryl Dixon spinoff... egyik része (nem láttam még egy részt sem a sorozatból. A tiktok dobott fel egy videót, ahol Izabell múltját látjuk, amikor éppen kitört...

Milyen zombis sorozatok vannak még ezeken kívül?

A Walking Dead-et, a Z Nation-t (Z, mint zombi) folyamatosan követem, a FTWD-et is néztem és már az In the Flesh-t is láttam. Vannak még ezeken kívül más élő halottakkal vagy a világ összeomlásával, más világrend létrejöttével foglalkozó sorozatok? Kifejezetten sorozatok érdekelnek :D

Jó posztapokaliptikus sorozat?

The walking dead, A Bárka, Revolution, A Búra alatt, Éghasadás, Terra Nov - át ismerem ezeken kívül kellene.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!