Milyen filmet ajánlanátok a 12 éves húgomnak?

válasza:Jurassic park filmek
Harry Potter filmek
Jumanji
Addams family 1-2
Szellimrtók filmek
Alkonyat filmek
Karate kölyök
Neveletlen hercegnő
Bajos csajok
Disney filmek

válasza:valami brutális horrort, hogy emlékezzen rá élete végéig.
nem vicc, én emlékszem az összes horrorra, amit gyerekként láttam. talán már késő is, egy 12 éves túl érett.

válasza:Semmilyent. Olvasson könyvből. Az olvasás fejleszti az agyat, a gondolkodást, a kép rontja az intelligencia szintet. A TV-vel, mozival kezdődött, de az okostelefonok elterjedésével jelentősen felgyorsult az átlag intelligencia szint csökkenése.
Ha valamit olvas valaki, el kell képzelnie, használja az agyát. Ha ugyanezt filmben nézi, akkor azt látja, amit a rendező elképzelt arról a dologról, eseményről. A néző meg "ja, ez ilyen?", elfogadja, nem kell elképzelnie, nem gondolkodik. Ezzel fiatal korban lehet leginkább tönkretenni gyerekeket. Kimutatták, hogy minél korábban tolnak a szülők a gyerek orra alá DVD-ket, engednek korlátlan TV nézést, telefonozást, csakhogy ne zavarja őket a gyerek, annál több problémája lesz az iskolában a viselkedésével, tanulásával.
Egy idő után a kritikai érzéke is elromlik, (vagy meg sem jön), elemzés nélkül elfogadja a látottakat. Ez célzott filmekkel, hírekkel, reklám jelenetekkel kiváló lehetőség a tömeges becsapásra, butításra.

válasza:Hazárd megye lordjai teljes sorozat
Boomer, a csodakutya teljes sorozat
Tau bácsi teljes sorozat
Pumukli teljes sorozat
Dennis, a komisz
A kék madár
Óz, a csodák csodája
A bagdadi tolvaj
Vuk
Holdfény királyság
Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai + összes Mézga filmek
Közös kutya
Macskafogó
Drágám, a kölykök összementek
Fantasztikus labirintus
Szikraváros (könyv is)
Alice csodaországban (1999)
Végtelen történet
Üzenet az űrből
(Nagy hal)?
Jóbarátok teljes sorozat

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon szereti Leiner Laurát, meg az ilyen romantikus könyveket. (én mindent IS elolvasok,de azért olyan jó lenne olyan ami engem is leköt :D) Szóval miket ajánlotok neki?
A húgom depresszióval és szorongással küzd. Antidepresszánst és szorongásoldót szed, viszont alvásproblémái is vannak, arra kapott xanaxot. Hazajöttek a pszichiátertől és nekem sír, hogy ő nem akarja bevenni ezeket mert nem tesz jót neki, meg függőséget okoz, stb. és...
Azt mondta hogy kb 2 hete kezdett ell neki fájni, és nem tudja hogy miért van..
Fél, hogy ezért nem hízik. Mert sokat eszik, mégsem hízik. Bebeszélte magának, hogy ő rákos. Segítsetek kérlek! Köszönöm! Egy nővér aki próbálja megnyugtatni a húgát
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!