Trónok harca 5. évad 6. rész vége. Mit jelent?
SPOILER!!!
A végén párbaj általi ítéletet kér. Ez mit takarhat? Neki kell párbajozni vagy valakinek helyette?
Aki olvasta a könyvet ne írja le mi lesz :)
Már volt ilyen az első évadban is. Amikor Cat Sasfészekbe vitte Tyriont és ott Lysáék megtárgyalták az esetét. Robin megröptette volna a Holdkapun át, de akkor Tyrion párbaj általi ítéletet kért.
Tyrion nyilván nem harcra termett, ekkor csapódott hozzá Bronn, mint a bajnoka és megölte a völgy lovagját, aki meg Lysa bajnoka volt.
Ill. a 3. évadban is a törvényen kívüli testvériség a Véreb sorsát is párbajjal döntötte el. Ugye ott Sandor magáért harcolt, Beric Dondarrion meg az igazság oldalán. Akkor meg ugye Sandor nyert. Tehát felmentették a vádak alól.
Ugyanez lesz most is.
Nem is tudom, mondjuk én annyira nem szeretem Tyriont. Jaime és Cersei sokkal közelebb áll hozzám, az ő jeleneteiket imádom. Bár szerintem mindegyik színész nagyon erős: Sansa, Arya, Theon, Olenna, hogy csak párat említsek.
Most talán kicsit jobban koncentrál a sorozat Királyvárra, de ettől még mindenki szála ugyanolyan fontos. Nincsenek egymásnak alá/fölé rendelve.
Mellesleg a tavalyi és az első évadban is Tyrion szála "lényegtelenebb" volt. Ez lényegében évadonként változik. Lásd pl. Sansa is eddig eléggé a háttérben volt, de most meg...És így tovább mindenki. :D
Eddig hol voltál? :D A végén a "the rains of castemere" szól, már annyiszor nyomták, hogy idegbajt kapok. xD
http://www.youtube.com/watch?v=L9SIS6wBxpI
Lehet kicsit más verzió volt, de majd az is felkerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!