Ugye, hogy az év horrorja a?
Figyelt kérdés
AZ ELNÉMULTAK!A legeslegjobb film ti ,hogy vagytok vele?2014. máj. 13. 00:01
1/10 anonim válasza:
Azért mert a horror műfajból 1-2darab megy moziba nem jelenti azt, hogy még jó is ami megy.
Nem ijesztő film hanem ijesztgető(jumpscare). Kidolgozatlan mellékszálak.
Ez a civilizációtól távol a semmi közepén egy házban meg annyira lejárt klisé. Tucathorrornak mondanám(abból legalább a jobbik).
Szóval ja, persze nem is annyira rossz. Akiknek még újdonság azoknak hozhat 1-2 álmatlan éjszakát de semmi megváltó.
2/10 anonim válasza:
Még nem láttam, de eddig nekem az Afflicted tetszett a legjobban a témában idén. Viszont várom az Oculust és a Hooneymoon-t is (Rose Leslie azaz Ygritte :D) miatt. Szerintem jobbak lesznek.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet ,de akkor is nekem valahogy nagyon bejött a színészek igaz van egy kettő aki nem nagyon híres "MÉG" mint pl Olivia Cooke de fantasztikusan játszotta a lány szerepét és szerintem nagyon híres lesz ,meg a végén az az igazi felvétel a fiúról nagyon durva volt.
2014. máj. 13. 11:42
4/10 anonim válasza:
ez durvább mint a démonok között!
5/10 anonim válasza:
na igen, Oculus!
nem kisiskolásoknak való az biztos!
ezt a 3 filmet se nézném meg egymás után!
oculus, démonok között, az elnémultak!
6/10 A kérdező kommentje:
ezt mondom főleg ,hogy igaz...
2014. máj. 13. 16:47
7/10 A kérdező kommentje:
meg mondom az a színész nő aki az egyik főszerepet játszotta úgy ,hogy kb ez volt a 1 első olyan film ami úgy "komolyabban" kikerült a mozikba valami fantasztikus volt.
2014. máj. 13. 18:32
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
hát akkor olvasgass facebookon ,meg egy két helyen ;) ezek csak számok
2014. máj. 14. 14:35
10/10 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=nHO-HIrAarw annyira nem rossz a kritika
2014. máj. 14. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!