Jó akció/lövöldözős film ami realisztikus?
Figyelt kérdés
Szóval olyasmi filmre gondolok amiben nem egy ember öl le több 100 embert újra töltés nélkül, vagy amiben egy amcsi osztag győz le 1 egész hadsereget. Legyen az egész hihető, valósághű, zord, kemény, macho :)
Írjatok többet légyszi, egy részét már láttam valószínű.
Nekem olyan filmek tetszettek mint pl a kiképzés, nehéz idők, az utca királyai, az erőszakos múlt, 48 óra, vörös zsaru.
2014. máj. 16. 16:50
2/15 anonim válasza:
3/15 A kérdező kommentje:
Háborúsat láttam 1 csomót, azért írhatsz.
2014. máj. 16. 17:04
4/15 A kérdező kommentje:
Az 1.-t láttam a 2.-on gondolkoztam de valami eltántorított, talán a trailer. Lehet megpróbálom.
2014. máj. 16. 17:05
5/15 A kérdező kommentje:
Bár nem értem ha 1 kommandó csapat bemegy 1 bűnözőkkel teli helyre fegyverekkel, akkor miért püfölik egymást :)
2014. máj. 16. 17:08
6/15 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=P6mBo7TBHNE
Szökés sobiborból
ez egy fogoly táborbol szol van egy két realisztikus rész finoman szolva ! egész film fent van nézd meg :) 2 orás !! :D
8/15 A kérdező kommentje:
Láttam, annyira nem jött be.
2014. máj. 16. 17:55
9/15 anonim válasza:
fogságban
az utolsó 3 nap
lerágod a körmöd, olyan izgalmas mindkettő!
10/15 A kérdező kommentje:
Fogságban kva nagy film, a másikat még nem láttam, de már töltöm is.
2014. máj. 16. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!