Milyen sorozatot ajanlatok egy 14eves lanynak?
Figyelt kérdés
Neztem mar a Gossip Girlt,Kinost,Once upon a timet,Pretty Little liarsot,Skins,Gleet es a Carrie naplojat. Valami hasonlokat keresnek.2014. máj. 17. 12:02
11/19 anonim válasza:
Faking It,
Teen Wolf
Rawenswood
The Originals,
12/19 anonim válasza:
Heartland
Anubis házának rejtélyei
:)
15/19 anonim válasza:
Én is annyi vagyok :) Elég sokat néztem, bár nem mind nekem való, és van amik eléggé durvák, de azért leírom.
Most nézem a Doctor Who -t nagyon jó!
Továbbá:
Castle
Dr. Csont
Mentalista
Dexter
Kaméleon
A zöld íjász
Bitten
Wolfblood
A szépség és a szörnyeteg
Sherlock
Sherlock és Watson (ELementary)
Tomorrow People
Vagy még az Egy call-girl titkos naplóját tudom ajánlani, bár azt még nem néztem én sem, majd a Doctor Who után. Most hirtelen nem jut több az eszembe. Remélem tudtam segíteni! :)
16/19 anonim válasza:
Once upon a time /egyszer volt, hol nem volt/
17/19 anonim válasza:
Az eddig felsoroltak közül egyiket se nézd.
A te korosztályodnak ezek valók:
Váratlan utazás
Anne Shirley
18/19 anonim válasza:
Miért ne? Mondjuk a Castlet meg a Houset, meg a magyar kereskedelmi csatornák szennyein kívül D. W.-t miért nem? Meg mondjuk Big Bang Theoryt, vagy Attack on Titant vagy Fullmetal Alchemist BH-t ha szereted az animéket. Vagy esetleg Mayo Chikit. A Dexter sem rossz, bár könyvbe jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!