Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok gondolatolvasós filmeket?

Tudtok gondolatolvasós filmeket?

Figyelt kérdés
Kerestem ilyen gondolatolvasós filmeket nem találtam, tudnátok írni egy párat?

2015. márc. 28. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi kell a nőnek?

[link]

Mind Reader

[link]

Mondjuk a legjobb gondolatolvasós cucc egy regény, Robert Silverberg: Dying Inside.

2015. márc. 28. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:
41%
A Mi kell a nőnek? az egy tuti film ebben a témában,még vicces is.Nézd meg ;)
2015. márc. 28. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Valaki tud ajánlani nagyon durva, ilyesztő és egyben izgalamas szellemes, démonos horror filmeket? Ha lehet olyat, ami magyar szinkronnal van és nem feliratos.

Mások kérdéseiben mindig olyanokat ajánlottak, amiknek még nincs magyar szinkronjuk, nem szeretek olvasni film közben, mert úgy arra koncentrálok és a film unalmassá válik. Már láttam a Paranormal activitz összes részét és az Anabelle-t is, de most jobbak kellenek....köszi előre is

Milyen jó filmeket ismertek?

Az a lényeg hogy érdekes és rejtélyes legyen amin lehet gondolkodni előre is köszönöm :)

Tudtok nekem ilyen filmeket? Nagyon kéne.

Kéne nagyooon vicces vígjáték! Ezeket láttam már: Családi üzelmek Terhes társaság Másnaposok 1, 2, 3 Nagyfiúk 1, 2 Személyiségtolvaj Ted.....stb. És a másik pedig hogy nagyon ijesztő horror filmeket mondjatok! Ezeket láttam eddig: Horrorra akadva 1, 2,...

Mondanátok hasonló filmeket?

olyan filmeket keresek ami mondjuk leukémiás gyerekekről/emberekről szól mint pl. a nővérem húga de nem csak ilyeneket amin mondjuk jól eltudok gondolkozni a végén előre is köszi a válaszokat :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!