Tudtok gondolatolvasós filmeket?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mások kérdéseiben mindig olyanokat ajánlottak, amiknek még nincs magyar szinkronjuk, nem szeretek olvasni film közben, mert úgy arra koncentrálok és a film unalmassá válik. Már láttam a Paranormal activitz összes részét és az Anabelle-t is, de most jobbak kellenek....köszi előre is
Az a lényeg hogy érdekes és rejtélyes legyen amin lehet gondolkodni előre is köszönöm :)
Kéne nagyooon vicces vígjáték! Ezeket láttam már: Családi üzelmek Terhes társaság Másnaposok 1, 2, 3 Nagyfiúk 1, 2 Személyiségtolvaj Ted.....stb. És a másik pedig hogy nagyon ijesztő horror filmeket mondjatok! Ezeket láttam eddig: Horrorra akadva 1, 2,...
olyan filmeket keresek ami mondjuk leukémiás gyerekekről/emberekről szól mint pl. a nővérem húga de nem csak ilyeneket amin mondjuk jól eltudok gondolkozni a végén előre is köszi a válaszokat :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!