Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A the 100nak lesz még része...

A the 100nak lesz még része vagy csak a 3. évadig van?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 15:09
 1/6 TR75 ***** válasza:
2017-ben folytatják a 4. évaddal.
2016. jún. 19. 15:25
 2/6 íazazazazaza ***** válasza:

4. évad majd 2017. január...

Elég soká sajna :c

2016. jún. 19. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) és tudjátok hogy kb.hány évados lesz ?
2016. jún. 19. 16:48
 4/6 íazazazazaza ***** válasza:

Egyenlőre 4 van bejelentve, de tekintve h egyre nő a népszerűsége, szerintem több lesz. Persze ez függ attól is hogy kiiktatnak-e még közkedvelt szereplőket (Pl.: Lexa) mert abból elég nagy balhé volt :DDD

De jelen pillanatban egyre többen nézik, ami jó jövőt ígér a sorozatnak.

Én csak abban reménykedek hogy nem rontják el, és válik majd sablonossá mint pl a TWD, bár eddig mind a 3 évadban brutális fordulatot vett a story, és szerintem a 4. se lesz másképp... :D

2016. jún. 19. 16:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen azt énis remélem hogy sablonos nem lesz. Bár én még a TWDt nem láttam de szeretném megnézni :) visszatérve Lexára én egy kicsit örültem neki hogy kiiktatták mert nekem fura volt hogy Clark elobb még Finnt szerette aztán meg már a Lexát. Szerintem a Finnel nagyon arik lettek volna....szerintetek lehetséges hogy megjelenik még a sorozatban ?
2016. jún. 19. 22:32
 6/6 íazazazazaza ***** válasza:

Nekem nem volt bajom hogy Clarke összejött Lexa-val, és Finnt amúgy is elégé megutáltam már így a végére...

Nekem Lexa, nem is tudom miért a kedvencem (vagy volt) egyszerűen szerintem beleillett a sorozatba.

Ki tér vissza ? Finn vagy Lexa ?

Lexa szerintem még visszafog az A.I kapcsán, persze nem mint való ember...Az A.I szerintem visszafog kerülni Clarke-ba, aki ugye valószínüleg már a "földiek" parancsnoka lesz 4. évadra, valahogy megoldják hogy ne nyírja ki őt az A.I .

Finn-re szerintem esély sincs :D

2016. jún. 19. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!