4. évad majd 2017. január...
Elég soká sajna :c
Egyenlőre 4 van bejelentve, de tekintve h egyre nő a népszerűsége, szerintem több lesz. Persze ez függ attól is hogy kiiktatnak-e még közkedvelt szereplőket (Pl.: Lexa) mert abból elég nagy balhé volt :DDD
De jelen pillanatban egyre többen nézik, ami jó jövőt ígér a sorozatnak.
Én csak abban reménykedek hogy nem rontják el, és válik majd sablonossá mint pl a TWD, bár eddig mind a 3 évadban brutális fordulatot vett a story, és szerintem a 4. se lesz másképp... :D
Nekem nem volt bajom hogy Clarke összejött Lexa-val, és Finnt amúgy is elégé megutáltam már így a végére...
Nekem Lexa, nem is tudom miért a kedvencem (vagy volt) egyszerűen szerintem beleillett a sorozatba.
Ki tér vissza ? Finn vagy Lexa ?
Lexa szerintem még visszafog az A.I kapcsán, persze nem mint való ember...Az A.I szerintem visszafog kerülni Clarke-ba, aki ugye valószínüleg már a "földiek" parancsnoka lesz 4. évadra, valahogy megoldják hogy ne nyírja ki őt az A.I .
Finn-re szerintem esély sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!