Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A trónok harcában havas Jon...

A trónok harcában havas Jon Ed stark fia?

Figyelt kérdés
Vagy csak az anyjuk egy a többiekével?
2016. jún. 21. 16:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
24%
Nem, Ed Stark fia.
2016. jún. 21. 16:05
 2/21 A kérdező kommentje:
Tehát csak az anyjuk nem egy?
2016. jún. 21. 16:09
 3/21 anonim ***** válasza:
33%

Nem, a tobbi gyereknek Stark a neve, nem Havas, apjuk Ed, anyjuk Catherine.

Havas anyjarol nem tudunk sokat, apja Ed.

2016. jún. 21. 16:11
 4/21 anonim ***** válasza:
Ki az az Ed?
2016. jún. 21. 16:23
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Anyukadhoz menjel kotekedni.
2016. jún. 21. 16:34
 6/21 anonim ***** válasza:
Már annyi elmélet van arról, hogy Havas Jon kinek a gyereke, hogy Dunát lehetne belőle rekszeteni. Eddig úgy tudjuk, hogy Eddard Stark az apja, de nem Catlyn az anyja.
2016. jún. 21. 17:18
 7/21 anonim ***** válasza:
Elnézést kívánok *rekeszteni
2016. jún. 21. 17:19
 8/21 A kérdező kommentje:
Hát igen sok elmélet van pl. azt is olvastam hogy Jon Targaryen, de valahogy nem áll össze az egész mivel egyrész fekete a haja meg az első könyvben megégett a keze.
2016. jún. 21. 18:38
 9/21 anonim ***** válasza:
57%
A teória szerint Rhaegar Targaryen az apja, és Lianna Stark az anyja és azért fekete a haja mert vonásaiban inkább Stark (ezt a könyvben Catelyn mindig mondogatja magának, Sansa inkább Tully de Arya és Jon Starkok), attól hogy Targayen megéghetett a keze, mert Viserys is Targaryen volt mégis meghalt a "tűztől".
2016. jún. 21. 20:01
 10/21 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki Targaryen, még megéghet. Szerintem Dany "tűzállósága" a lord of light-nak köszönhető (nem tudom, mi magyarul) hiszen most bebizonyosodott, hogy az egy valós, természetfeletti dolog. Tehát valószínűleg terve van Danyvel és Jonnal is. Szerintem :)

De a hivatalos dolgok szerint Jon apja Ned Stark, anyja pedig valaki, akivel egy útja alatt megcsalta a többi Stark gyerek anyját, és az útról egy csecsemővel tért haza.

2016. jún. 21. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!