A trónok harca 1. évad második részében mit jelenthet ez a mondat Cerseitől?
Figyelt kérdés
Miután ugye lelökik az első rész végén a toronyból utána reggel fekszik a gyerek az ágyban Cersei pedig Catelynnek beszél egy FEKETE hajú fiúról aki az övé volt és a királyé de megbetegedett és elvitték valahova utána pedig nem látták többé. Esetleg ez egy utalás lenne havas Jonra ? Annyi elmélet van már gyártottam én is egyet van valami esélye ennek?2016. jún. 21. 21:04
2/5 anonim válasza:
Ha ezt mondta, akkor vagy hazudott vagy az HBO akkor még nem tudta, hogy mit akarnak később kihozni belőle, és így ellentmondásos lett.
Azt értem ezalatt, hogy egy fekete hajú gyerek, aki Roberté és tudhatnak róla, az Gendry lehet. Gendryt kiskorában vitték el a kovácshoz, hogy gondoskodjon róla, és valszeg Varys vitte oda miután Gendry anyja meghalt. Tehát Gendry anyja nem Cersei.
Már csak azért sem, mert Cersei elmondta, hogy neki csak 3 gyereke van és az mind Jaimetől. Illetve kapott egy jóslatot, miszerint 3 gyereke lesz, de egyiknek sem a király lesz az apja. Ez benne volt talán a 4.évadban is.
3/5 anonim válasza:
Nem úgy volt,hogy az volt Cersei és Robert gyereke,de meghalt?
4/5 anonim válasza:
Volt valami ilyesmi szerintem a könyvben is, de nem emlékszem pontosan, viszont úgy rémlik, hogy amikor Cersei terhes lett/terhes lett volna Roberttől, akkor holdteát vagy vmit ivott vagy tett magával, hogy nehogy gyereket szüljön neki.
5/5 anonim válasza:
Cersei az anyja. A közös gyermeke volt Robert-el, viszont meghalt a szülésben/után.Említi is Cersei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!