Extra giga trónok harca SPOILER! Csak én bőgtem magam halálra, amikor?
...kiderült, hogy Jon tényleg Rhaegar és Lyanna fia? annyira örültem, hogy igaz lett végül :D ti örültök neki?
mit szóltok ahhoz, hogy Sansa és Kisujj szövetkezni fognak? legalábbis az összenézésük nagyon erre engedett következtetni, szerintem Sansa Jon ellen fog fordulni, mert ő akar lenni az úrnő, és össze fog jönni Kisujjal, ami nagyon durva!!!
Cerseinek szerintem pünkösdi királysága lesz, mert mindenhol készülődik valami ellene...
Varys hogy a fenébe teleportált vissza Dorne-ból Dany mögé a hajóra egyébként?
A halálokról mit gondoltok? Szerintem a tűz nagyon badass volt, megérdemelték a verebek, de Margeryt azért nem öltem volna meg. Mondjuk akkor Tommen se öngyilkolta volna le magát.
Egyébként... most én vagyok a hülye, vagy valami szikra tényleg van Dany és Tyrion között? XD
Ja, egész jó volt az évadzáró.
Szerintem Sansa nem fog szövetkezni kisujjal,mert mint azt ő maga is megemlítette, csak egy bolond bízna benne, és tudja hogy egyedül a hatalom érdekli őt. Én úgy láttam, hogy őszintén örült Johnnak.
Cersei meg szerintem megkapja majd az őrült királynő szerepet, legalábbis nagyon úgy néz ki hogy kezd elszállni az agya. Azért azt hittem hogy Tommen halála jobban meghatja majd.
Arya most egész aranyos lett, remélem hogy megmarad ilyen kiszámíthatatlan bérgyilkos, félig sokarcú istennek.
Sansáék nem fognak szövetkezni, Sansa nézése inkább olyan volt, mintha látná, hogy tervez valamit.
Varys nem teleportált, ott voltak a Tyrell hajók a Targaryen flottában, velük ment oda.
És tényleg hülye vagy, nincs semmi szikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!