Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca 10. rész?

Trónok harca 10. rész?

Figyelt kérdés
A végén mutatták Varyst Dany hajóján, namármost lehet hogy én vagyok gyökér, de nem Dorne-ban volt még az előbb? Dehoppanált, teleportált, vagy miafranc?
2016. jún. 27. 14:24
 1/3 anonim válasza:
100%

Varys telepókált :D (bocsánat)

Amúgy ebben az évadban ez jellemző volt, hogy a karakterek meglehetősen gyorsan eljutnak a céljukig. Szerintem ennek a Varys-os jelenetnek az idő érzékeltetése volt a célja. Tehát mióta Dorne-ban járt, azóta eltelt mondjuk 2 hét, Dany összekészült, Varys bácsi visszaért és együtt mennek elfoglalni Westerost.

2016. jún. 27. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok abban, hogy ugrott egy pár hetet az időben a sorozat.

Számomra nem az a kérdés, hogy Varys hogy került oda, hanem az, hogy akkor most a dorniak és Margerie nagyanyja szövetségesek lettek Dany-vel? Mert számomra ez jött le a jelenetből.

2016. jún. 27. 18:14
 3/3 anonim válasza:

Margaery Tyrell amúgy, csak úgy egy jóindulatú kijavítás.

És igen, szövetkeztek.

2016. jún. 28. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!