Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Spoiler! Nektek tetszett a...

Spoiler! Nektek tetszett a Trónok harca évadzáró epizódja? Vajon mit hoz a jövő?

Figyelt kérdés

Szerintem egész jó lett.

Cersei bosszúja végül beteljesült, viszont úgy tűnt, az utolsó gyermeke halála nem igazán hatotta meg. A septa kínzása az nagyobb hatással volt rá.

Már csak Arya miatt is érdemes volt megnézni ezt a részt. Végre nem szerencsétlenkedett, hanem méltó bosszút állt a családja miatt.

Szerintetek hogyan alakul majd a sztori a későbbiek folyamán?

Arya most úgy néz ki, hogy bérgyilkosként tevékenykedik. Cersei kicsit meghibbant. Sansa kisujj adósa maradt, ami nem valami bizalomgerjesztő...

2016. jún. 27. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett. Tele volt meglepetéssel.

Cercei húzása nagyon nagy volt. Arya sem okozott csalódást. Mikor Havast megtették Észak királyának megkönnyeztem. Ahogy azt is, mikor Tyrion lett Dany segítője.

Tudtam, hogy a mi lesz a zárójelenet, már az előző rész végén és a hideg kirázott tőle.

Nem lesz egyszerű menet a vége az tuti. Nem tudom hány rész kell ahhoz, hogy Daenerys megérkezzen Westerosra.

Megvallom őszintén, örülnék egy olyan látványnak, hogy Kisujj álma megvalósul és elfoglalja a Vastrónt. És abban a pillanatban megjelennének a sárkányok és az öböl látómezejében a sok hajó. Ennek kicsi az esélye persze, ez csak az én elmém szüleménye.

Az biztos, hogy szegény Daenerys nem tudja, hogy mibe csöppen. Nem szólt egyetlen említés a télről. Mire sikerül elfoglalnia a Vastrónt, addigra jön az Éjkirály. Viszont én bízom abban, hogy egy északi szövetséggel és a sárkányok segítségével sikerül megvívni azt a harcot is. Ilyen szempontból viszont éppen időben érkezne.

Hát kíváncsian várom. Elég gyenge volt az évad, de ez az utolsó két rész felcsigázott és sajnálom, hogy most megint várni kell a folytatásra.

2016. jún. 27. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Pycelle és Kevan halálát vártam, mivel a könyvben is meghaltak,de ott Varys ölte meg mindkettőt a gyerekekkel. Mikor feltűnt Pycelle, akkor biztos lettem benne, hogy ez meg fog történni. Aztán Lancel is felbukkant és azt hittem ő kapja meg Kevan szerepét. Így meglepett, hogy ilyen "hamar" felégette az HBO King's Landinget/Királyvárat, azonban azt gondoltam, hogy valamilyen módon többen fognak meghalni.

Tommen halála is meglepett, mert azt hittem, hogy később fog rá sor kerülni, de mivel meghalt, így közelebb járunk Cersei halálához is, mivel már mindhárom gyereke meghalt.

Aryára is lehetett számítani, hogy előbb-utóbb végez Walder Freyjel, de erre is azt hittem, hogy később történik majd meg. A "Frey pie" azt hittem már végleg kimarad a sorozatból :D

Dany elindul Westerosra várható volt. Daario Meereenben hagyása szó-szó.

Dorne Dany mellé áll is várható volt, de Olenna nem igazán. Így ez is meglepetés volt.

Jaime mocskoskodik Walder Freyjel szintén benne volt a pakliban, mivel a könyvben ezt, bár nem teljesen ugyanezt, de Jonos Brackennel játszotta el.

Sansa eltávolodik Kisujjtól szintén várható volt, de még azt is megkockáztattam volna, hogy Kisujjt kivégzik Északon a fináléban.

Megkapjuk a teljes "Tower of Joy" jelenetet: mindössze 5-6 évet késett :D szóval ideje volt már.

Jon királlyá választása szerintem a lehető legrosszabb dolog, ami megtörténhetne a könyvben. Martin egy ilyen lépéssel nagyot esne a szememben. A sorozatnál viszont elképzelhetőnek tartottam, de reméltem, hogy nem fog bekövetkezni...de bekövetkezett...

Megjegyzendő Varys teleportálós képessége, mivel 1 rész alatt 2 különböző helyen is láthattuk... :D

Mit várunk a folytatástól? Attól függ, hogy még 1 vagy 2 évad lesz.

Én azt várom a továbbiakban, hogy Cersei keménykedni kezd, amivel hibát hibára halmoz és csak ellenségeket gyűjt. Majd Jaime vagy Arya végez vele a következő évad végére.

Jorah találkozik egy vörös pappal/papnővel, aki összeégeti a karját és így megmenti őt, majd vagy visszatér ő is Westerosra, vagy Daario hataloméhessé válik Meereenben és megpróbál végezni vele.

Euron karakterének sok értelme nem volt a sorozatban. Azt hittem, hogy legalább a sárkánykürtöt belerakják, de nem. Így Euronnak már csak úgy látom értelmét, ha mégis nála van a kürt és a következő évadban előkerül. Ha nem, akkor gondolom egy tengeri csatában végeznek vele.

Olenna és Ellariáék majd elárulják egymást.

Megjönnek a Mások.

2016. jún. 27. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért végeznék ki Kisujjt?

Ha ő nem jön, a Gloverék most nem hajlonghatnának Jon előtt.

2016. jún. 27. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Sansa tudja, hogy nem szabad megbízni benne. Ezt a sorozatban mondta Jonnak is az előző részben.

Tehát Sansa nem bízik benne. Tudja, hogy Kisujj ölte meg Lysát. Tudja, hogy ő ölte meg Joffot. Tudja, hogy túlságosan nagyravágyó és megvezeti a Völgyet, és befolyásolja Robert Arrynt. Eladta őt a Boltonoknak úgy, hogy valszeg tudta milyen Ramsay.

Ha ez nem lenne elég, akkor még ott lappang a háttérben az is, hogy közvetetten ő ölte meg Jon Arrynt és Ned Starkot. A könyvben pedig majd elakarja tenni láb alól Robert Arrynt is.

Szóval én elképzelhetőnek tartanám, hogy Sansa elárulja őt és végeznek vele.

2016. jún. 28. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!