Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik ez a film?

Melyik ez a film?

Figyelt kérdés

Az apa láthatásra viszi el a fiát, de nem hozza vissza. Az anya a rendőrséghez fordul, akik elkezdik keresni őket.

amire még emlékszem a végén egy motelszobában vannak amit az apa rá gyújt a fiára, a fiú túl éli, de 70-80%-ban meg ég. a film azt hiszem igaz történeten alapul és talán a fiú neve Davied.

Nagyon köszönöm ha tudtok segíteni.

ezen kívűl ha volna igaz filmekről valakinek "listája" szívesen fogadnám. :)

2016. jún. 29. 03:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Égető borzalom (angol cím: David)

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 95 perc, 1988

[link]

Dante

2016. jún. 29. 07:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Esetleg azt is tudod hol tudom megnézni? nem találtam hozzá online linket... :)

Valamint, hátha ebben is tudsz segíteni.

Volna még gy film:

Egy fiatal lányról szól akinek van egy pár évvel fiatalabb húga és 2-3 öccse. mindegyik gyerek apja más az anyjuk drogos/ alkesz. A nagymama viseli gondjukat, de mikor meghal a nagylány feladata lesz. Ennek a lánynak van egy fekete pasija is, aki bemutatja a szüleinek. majd megkéri a lány kezét, de az nemet mond mikor rájön a fiú nem akarja a testvéreit. elkezdi a hivatalos eljárást hogy a teljes felügyeleti jogot megkaphassa az anyjuktól. a végén sikerül. mint új család a bíró kéri őket egy új család név kiválasztására, a legkisebb választ egyet, a bíróság épületében álló hősi halált haltak szobrán álló nevek közül.

igaz történet alapján.

nagyon köszönöm. :)

2016. jún. 30. 06:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Erre gondolsz talán?

Gracie választása (Gracie's choice)

színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 90 perc, 2004

[link]

Dante

2016. júl. 3. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:

igen erre gondoltam, nagyon köszönöm. Hihetetlen vagy! :) hogyan találod meg ezeket a filmeket? én akárhol kerestem nem találtam... :)

CSak mert lenne még pár film amiket nem találok.

2016. júl. 5. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Általában a leírásod alapján próbálom megtalálni, elsősorban angol oldalakon néhány kulcsszó alapján. :) És ezután keresem meg a magyar címét a filmnek.

Dante

2016. júl. 5. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:

szia megint!

Na van egy új film amit nem találok. Még a 90'-es évek közepe vége fele láttam (volt meg kazettán). Egy fiatal főiskolás lány aki jó neveltetést kapott vidékről költözik fel. Ott megismerkedik egy teljesen más típusú fiúval. Aki miatt lepkés tetoválást csináltat (azt hiszem a bokájára) levágatja a haját. Átalakul de jó iárnyba. Hálaadáskor haza utazik a szüleihez, és viszi magával a haverját is. mikor kimegy sétálni a barátja aki a farmon maradt dolgozni azt mondja ne aggódjon m,ajd vissza nő a haja stb. Majd egyik vacsora alkalmával a pasija aki otthon maradt meg akarja kérni a kezét, de a lány nem akarja, viszont nemet sem mer mondani. a haverja aki vele ment ezt észre veszi és gyorsan közbe szól hogy ő már megkérte a lány kezét és rámutat egy a közben titokban a lányhoz csúsztatott fekete halálfejes gyűrűre mint eljegyzés szimbólumára. a család később elfogadja a fiút, és egymásba is szeretnek. de többre nem emlékszem.

Légysziiiii találd meg ezt is. :) Köszi

2016. júl. 18. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!