Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt Bud Spencer...

Melyik volt Bud Spencer kedvenc filmje?

Figyelt kérdés
És most azt kérdezném, hogy melyik filmjében játszott a legszívesebben. vagy csak melyik filmjét szerette a legjobban. A válaszokat előre köszi!

2016. júl. 1. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, de olvass vele készült interjúkat, hátha az egyikben megemlíti.
2016. júl. 9. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom, erről nem beszélt a magyarok által készített interjúkban, de szerintem valószínűleg a Piedone-filmeket kedvelhette legjobban az alapján, hogy állítólag a családtagjait, ismerőseit amikor ilyesmiről kérdezték, azt mondták, hogy leginkább Piedonéhoz hasonlít (egy alapvetően kedves, jószívű, közvetlen ember volt, de eléggé komolyan dühbe tudott gurulni, ha megpróbálták az orránál fogva vezetni, és ha valakivel igazságtalanul bántak, illetve nagyon szeretett enni).
2016. aug. 24. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!