Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ciki egyedül moziba menni?

Ciki egyedül moziba menni?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam még egyedül moziban, vagy csoporttal, vagy általában egy barátommal szoktam menni.

Viszont most adják a Mielőtt megismertelek filmet, aminek a könyv változatát nemrég olvastam ki, teljesen beleszerettem és nagyon de nagyon meg akarom nézni a filmet.Csak az a baj hogy egyik ismerősöm sem szereti az ilyen romantikus-sírós filmeket, és nem tudok kivel menni.Az igazság az hogy én sem szeretek mások előtt sírni, nem is szoktam.Még soha nem néztem siratós filmet más előtt, és nem is nagyon akarok.De ezt a filmet tényleg meg akarom nézni, és nem tudok várni amíg felteszik n-core vagy más oldalakra ahonnan leszedhetem, mert az még ki tudja hány hét/hónap.

Viszont nem ciki egyedül moziba menni? Főleg egy ilyen filmre, amin 100% hogy sírni fogok? Kicsit hülyén érezném magam ahogy ott egyedül sirdogálok egy csomó ember előttxD

16/l

2016. júl. 3. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem ciki, már voltam párszor egyedül, sötét van, senki sem lát, senki nem fogja azt bámulni, hogy sírsz-e vagy nem, amíg nem ordítasz mellé hangosan:D. Ha nagyon félsz, menj valami délelőtti előadásra, ahol kevesen vannak, csak vigyázz, mert ha veszel kukoricát meg innivalót, akkor nehéz a bejáratnál a jegyet mutogatni anélkül, hogy legalább az egyiket magadra/a földre borítanád.
2016. júl. 3. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem tervezek bömbölnixDD

Ez a délelőtti adásos ötlet nagyon jó, tényleg kevesen vannak olyankor:)

Rendben, köszi hogy szólsz:D

2016. júl. 3. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 2x is voltam úgy moziban, hogy nem jött velem senki. Barátnőm nem volt akkor éppen, mások pedig nem értek rá, de gondoltam, hogy sebaj, akkor úgyis csak maga a film érdekelt: nagyon tetszett a Taxi első három része, így 2007-ben már alig győztem kivárni, hogy lássam a 4.-et is minél előbb.

Majd pedig 2010-ben a munkabérkiegészítésből megmaradt 1 db kultúrautalvány, mindenképp fel kellett használni még azévben, nehogy elvesszen, így nem nagyon érdekelt hogy senki nem akart moziba jönni, megnéztem egyedül a Bérgyilkosék-at (Ashton Kutcher). Arra viszont nem számítottam, hogy erre a filmre tényleg egyedül leszek, ugyanis tök üres volt rajtam kívül a terem! :D

Szóval ha maga a film nagyon érdekel, akkor ne foglalkozz vele, hogy egyedül mész, úgyis a film a lényeg ebben az esetben! És siratós vagy sem, tökmindegy, az ember lelkét akkor is ugyanúgy érinti meg, legfeljebb ha Te magad cikinek érzed az "egyedül sírást", akkor legfeljebb vedd halkabbra a dolgot, a könnyeket pedig sötétben úgy sem könnyű észrevenni másoknak, majd a film legvégén megtörlöd a szemeidet.

28/F

2016. júl. 3. 19:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez igaz:D

Köszi:)

2016. júl. 3. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
amúgy már fent van 2 napja a t betűs khm.. filmkölcsönző oldalakon fullhd minőségben
2016. júl. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!