Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bosszúállók 2 SPIOLER Loki...

Bosszúállók 2 SPIOLER Loki rajongokhoz. Vélemények?

Figyelt kérdés

Én teljesen kiakadtam azon ahogy végeztek vele:'(

Egy ilyen karibelű karakterhez rohadtul béna halál, hogy csak kitörik.a nyakat

Ebből is es abból is látszot hogy nem tudtak mit kitalálni hogy ' szabaduljanak meg tőle hogy a helyet hogy megint lelépet volna ott maradt és egy béna leszúrassal próbálkozott.

pl Az a hülye Heimdal is mondjuk miÉrt nem küldte mindjájukat el inkább.

Persze tudom hogy korszak valtás van, meg gyakorlatilag Loki helyetesÍtője Dr strage (varázslás trükök és még 100%-ban jófiú is), de akkor is marhÁra bÉna lett az ő búcsújelenete.

Meg e bennem halvány remény hogy visszatér de a filmben tobbször is utaltak rá hogy tenyleg vége van .


Mit gondoltok van ra valami halvány esely hogy visszater a 2.reszben vagy kulon filmben?

Nagyon birnam ha az lenne hogy mindenki feltamad aki Thanos keze álltal halt meg


Hhogy megertsuk ezt a nagyon bena Loki halalt asszem.a keszitok fejevel kell gondolkodnunk , hisz ok annyira nem tartottak nagyyra a karaktert hogy kinyirtak

mar a Thor 2ben de a ajongok visszakoveteltek,

ezt a hajpot semmibeveve tovabbra is lenezve őt nem dolgoztak ki ameltő bucsút ed ilyen szanalmas probalkozast irtak neki. Ahelyett hogy elszelelt volna mint mindíg..

Ha alaki megírna ,hogy megint teljesen uj rendezot kaptunk az is segit ennek a sz@r vegkifejletnek a megerteseben...

Tisztára úgy áállították be így a végén a lényét mintha a gonosz, ezköze lenne.


Bááár most olvasgattam egy kicsit, hogy időutazás lesz a téma a Bosszúállók 4ben lehet, hogy Loki is visszatér emiatt. Meg az instáján is írta a rajongóknak, hogy ne aggódjanak érte hisz ő a megtévesztés mestere vagy mi.

Viszont az is olvastam onja már Loki szerepét ezért szált ki.

Ha tényleg saját maga határozott így az azért megnyugtatna egy kicsit, de akkor is szarul oldották meg, tök hülyének állították be , hogy mintha ilyen piti támadással bármit elérhet volna.


Bárki bármit tud a kövi film és Lokival kapcsolatban írjon ide . Vagy Tom Hiddleston interjúk a témáról?


ForeEverLoki :D2018. ápr. 30. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarták megölni a Thor 2-ben. Nem azért nem halt emg véglegesen, mert a rajongók azt követelték. Vezetnie kellett a történetet úgy, hogy Thor azt higyje, hogy meghalt, így pedig átvehette Odin helyét.


Butaságot írsz. Nem azért öltek meg karaktereket, mert nagyra tartották őket vagy éppen nem.


Valószínűleg lesz időutazás, de ott szerintem csak az elporladtakat tudják valamiképp visszahozni.


Nem halhat meg mindenki dicsőséggel, és figyelembe kell vennie, hogy Thanos-ék mennyivel többen voltak, valamint Loki már az első Bosszúállók óta tart tőlük (valószínűleg ezért akart Asgardban lenni) Amúgy szerintem ő is tudta, hogy nem ér el vele sokat, de így harcosként halhatott meg, ergó mehet a Valhallába a családjához.


A képregényekben is volt, hogy meghalt (felrobbant, az se olyan dícső így magában), de Thor képes volt visszahozni. Nem lepődnék meg, kifejezetten örülnék, ha most is ezt tenné, hiszen Siffel valószínűleg ők az egyetlen asgardiak, plusz az a pár, akiket Thanos megkímélt. Thor vissza tudná hozni Asgardot, vagy én teljesen nyitott lennék egy múltban játszódó Thor filmre, kicsit olyanra, mint a 'Thor: Son of Asgard'.

2018. ápr. 30. 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:

Lehet, kissé elragadtattam magam, meg rosszul fogalmaztam, így az első sokk után.


1. válaszoló:

Nem akarták megölni a Thor 2-ben. Nem azért nem halt emg véglegesen, mert a rajongók azt követelték.


Én semmi olyasmit nem írtam, hogy a rajongók akarták , hogy most meghaljon...nem tudom ezt , hogy következtetted ki.


Az pedig, hogy a készítők eredetileg halottnak tartották volna a 2.részben az egy nemrég kiderült TÉNY.

De akkora volt a rajongó tábora, hogy utólag csapták hozzá a végén a Trónon ülő jelenetet :) (olvastam ).Milyen házaspárt hagytak életben ? Melyik jelenetnél láthatuk ezt :)


De most nem ez a lényeg, hanem,hogy mennyire bénán oldották meg a kiírást.

Méltatlan volt hozzá, ha tisztában voltak vele , hogy mennyire sokan bírják ezt a karaktert.


Azthiszem, a rendező fejével kell gondolkodni,hogy eltudjuk fogadni ami történt

Lokira úgy "gondolhatott" a mostani rendező, mint a gonosz ezközére egy csicsásra aki megszerezi neki amit kell , egy áldozat aki mindíg a rossz oldalra áll, hogy túl éjen, aztán mindig épp megússza a túlélő ösztönével ha már látja , hogy ott sincs maradása. Most ezt a folyamatot megállították, hogy bemutassák Tannost , leszarva mindazokat akik szeretik ezt a karaktert.

(Simán meglóghatott volna valahogy mitán rájuk küldi Hulkot)

Már nem fért bele az universunba , ott van helyette az a mágús Dr(akit utálok)(aki szintén tud trükköket de nem áruló (kivéve persze , hogy most elárúlta az universumot)

Ezt bezzeg nem merték megkockáztatni a készítők, hogy Tony meghaljon a Dr által ,kissé emlékeztet ez a Tannos Loki esetre, nem?


Kevés rá az esély, hogy visszatérjen , mert mégis mit tudnának kezdeni vele a továbbiakban?

Arra kíváncsi leszek, hogyan tér vissza azgard népe , már ha visszatér..De Loki nem azgardi vérszerint...


Amúgy tényleg rohadt bosszantó, hogy semmileyen mellékszereplők mint mondjuk afrikai törzs tagok túlélnek földönkívüli támadásokat míg Loki csak bámul mi lesz megragadják azt simán leszúrják, eltörk a nyakát oszt kész... ):(!


Ha bárkinek van valami infója arról miért úgy történtek a dolgok ahogy (rendezői szempontól, és Tom Hiddleston szemszögéből) az írjon nyugottan, küldjön linket.

Meg a lehetséges visszatérés teóriákat is szívesen fogadom


Vagyaki osztozik a felháborodásomban..

2018. ápr. 30. 11:51
 3/9 A kérdező kommentje:

ELÍRTAM ...

BOSSZÚÁLLÓK 3 VÉGTELEN HÁBORÚ

2018. ápr. 30. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Kicsit túlreagálod a dolgot. :D

Félig Asgardi, Odin "gondoskodott" erről, de ha akarna, Thor jégóriást is visszahozhatna.


Ha ennyire zavar, ülj le és olavss képregényeket ahol még él.

2018. ápr. 30. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 crudy ***** válasza:
100%

1, A karakterek jövője már ki van találva. A marvel 10 éve építi ezt az egészet, nem hülyék h ne gondolkodjanak előre és ennek fényében szerződtetik le a színészeket is. Ha van még tervük Lokival akkor az nem fog függeni attól, hogy Tom Hiddleston-nak tetszik e a szerep vagy nem.


2, A rendezők csak egy részét képezik a teljes gyártásnak. Nem ők döntenek a szereplőkről és arról sem h merre fog tartani az univerzum.


3, Dr. Strange-nek semmi köze Lokihoz csak azért mert mágus. Sokkal jobban hasonlít Tony Starkra az egója miatt vagy Sólyom és Warmachine karaktere. A két repkedő fegyverrel lövöldöző háttérkarakter is megfér egymás mellett. Lokit nem fogja leváltani Dr. Strange mert Loki arrogáns bizonytalan és nagyon is befolyásoló karaktere teljesen egyedi a filmes univerzumban főleg Tom Hiddlestonnal aki iszonyat jól játszotta el.


4, Nem nézted elég részletesen a filmet onnan h Lokit megölik. Onnan gondolom neked függöny volt ami kár mert sok minden történt még. Egy nagyon jó film lett rengeteg utalással. A russo testvérek nagyon értenek ehez és pont ez bizonyítja azt, hogy nem fogják csak úgy kitörni Loki nyakát. Egyenlőre szó sincs arról, hogy kiirták volna, ahogy arról sem, h mindenki aki most meghalt már ki lett írva. Nagyon sok kérdést hagytak nyitva.


Ez a film nem azoknak készült akik szeretik Lokit, mi lesz azokkal akik szeretik Sólyomszemet? Hát benne se volt a filmben. Vagy mi lesz a fekete nézőkkel? Egy film amiben meg hal Sam L Jacson? Fúj.


És mi lett volna ha meglóg? Az fel se tünt, hogy azért szeretik többek közt te is Lokit mert a gyártók arra terelték a karaktert? Ha 10 film alatt ugyan azt csinálja Loki akkor hol a karakterfejlődése? Mi tesz azért, hogy ne legyen egy unalmas szűrke karakter? Meglóg és azt mondjuk, hogy huu Loki megint elhúzott aztán majd visszajön és aztán majd megint meglóg. Jah csúnya volt, hogy kicsavarták a kanyát de azzal, hogy nem eltünt, hanem ott maradt belépett egy teljesen másik sorba.


Azon nem gondolkodtál amit utoljára mondott? Legalábbis értelmeset. "Eljön még a mi időnk testvér". Annyi minden lehet még ebből, hogy kár spekulálni meg forrongni, hogy kiírták meg de méltatlan.


5, Légyszi, ha ilyen hosszú szöveget írsz olvasd már el utána. Alig bírtam elolvasni mit akarsz írni.

2018. máj. 2. 00:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 rodinia ***** válasza:
100%
Értem én mi a bajod. Én amiko megtudtam mi lesz a sorsa, nemcsak neki, hanem az egész hajónak, csak annyit tudtam mondani, hogy mi értelme volt a Ragnaroknek? Végigszenvedtek egy filmet, hogy megmentsék a népet, és aztán az első öt percben kinyírják őket. Ja és Loki nem mehet a Valhallába, 1. Nem Asgardi 2. Nem csatában, harc közben halt meg. Viszont a nevelőanyja mindent megtanított neki, varázslást, trükköt, telekinézist, alakváltást...és Loki nem volt annyira ostoba hogy egy Thanosnak kiskéssel ugrik neki.
2018. máj. 3. 21:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Loki jégóriás és ha jól tudom varázslattal néz ki úgy mint a többi Asgardi, ha meghal a varázs elmúlik, és megint úgy fog kinézni mint egy jégóriás, nem? Viszont ez nem történt meg a filmben. (Javítsatok ki ha valamit rosszul tudol,nem vagyok 100%-ig biztos abban amit írtam, de sok embert hallottam erről a teóriáról beszélni)
2018. máj. 12. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
*tudok
2018. máj. 12. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Remélem azért még az én válaszomat is elolvasod!

Na először is ugyebár mint valószínűleg tudod nem Loki film hanem egy kb 8 epizódós kis sorozat jön majd létre a főszereplésével.

És lehet hülyeség de ahogy megfigyeltem a filmekben Loki jobbkezes. De mikor a Thor sötét világban “meghal” a bal kezével próbál védekezni mivel az egy klónja ami ugyebár tükörszerűen működik. És mikor a bosszúállók végtelen háborúban rátámad Thanosra azt a bal kezével teszi és ekkor Thanosnák még csak a tér és az erő köve volt és ezekkel nem tudta volna észrevenni a csínytevést ezért bízom benne hogy még él. DE AZÉRT NEM BÍZZUK EL MEGUNKAT UGYANIS EZ CSAK EGY ELMÉLET!!!!!!!

2018. okt. 22. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!