Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tudom butaságnak hangzik, de el gondolkodtam hogy a játékban látott mozdulatok csak kitaláltak vagy valós harcművészetből származnak e ? Válaszokat előre is köszönöm
Kizárt! A valóságban Te már láttál olyat, hogy például valaki úgy ugrik előre, hogy aztán a föld felett szabályos vízszintes vonalban több métert repül, leesés nélkül??? (például Sonya könyöklése vagy Raiden)
Igen természetesen nem is az ilyen elvont mozdulatokra gondoltam hanem a lehetségesebb , reálisabb ütès tugás stb ilyrnekre . Azt én is lehetetlenségnek tartom hogy repülni meg lehessen tanulni de pl egyszerűbb mozdulatokra lehet hogy van ilyen küzdősport ( gondoltam )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!