SeeMta V3 szerveren valami Roulett tipp/trükk, netán Bug ami biztosan működik?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nemrég találtam rá erre az ügyességi játékra és nagyon megtetszett főleg az, hogy milyen sok trükköt lehet vele csinálni. Akinek esetleg van annak mi a tapasztalata? Ajánlhattok más ügyességi játékokat amiket ti szerettek. Pl anno volt egy kis olcsó fa jojóm, azt...
Nincs arra keretem hogy erre költsek. Thx a választ!
Szoval van egy trukk, hogy a public sessionbol (ahol modnjuk vannak 20-an) hogyan lehet "public solot" csinalni ugy, hogy csak en legyek benne (tehat: full public session, csak a tobbi jatekost kidobja ez a modszer - nehanyan biztos ismeritek... ha nem, akkor privatban...
Hallottam olyan, hogy ki kell lépni azonnal, de szerintem ez csak Xboxon megy.
Sziasztok! Gyerekkorom egyik régi nagy kedvencéről kérdeznék. Nem vagyok nagyon otthon a peonzákba már sajnos, de azt tudom, hogy eléggé kiment a divatból. Azonban nekem felkeltette újra az érdeklődésem és vennék egyet.. Előre is köszönöm a válaszokat :) ha bármi van...
Gondolok itt a Tolvaj céh végigjátszásról, alkímiáról, a már említett Tippek-Trükkök rovatról. Angolul találtam ugyan, de hát... angolul nem beszélek sajnos. Nekem ez tök fura. Illetve akkor ezen belül pár apróbb kérdés is a játékkal kapcsolatban: Lehet Benne...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!