Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kezelitek, a league of...

Hogy kezelitek, a league of legendsben a sozoratos balszerencsét és a rossz/flamer csapattársakat?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra mikor nem rajtatok megy el a game semmilyen formában és alig tudtok valamit kezdeni a szituval. Ma 12 kört mentem, 3ban kiafkolt valaki 15nel. Egy másikban meg konkrétan befutott a mides meghalni mert nem kapott ganket...

Konkrétan mindenért mindig a másik a hibás, annyiszor próbálom írni hogy, ne egymást baszogassuk mert sose nyerünk de egyből mindenki írja, hogy report meg mit tudom én. Az egyik személyes kedvencem, hogy még pick képernyőn látszik, hogy yasuot fogok pickelni... csapattárs beírja, hogy report, meg hogy feedelni fogok és értelmetlen játszani mert veszítünk mert minden yasuo egyforma.... , hogy lehet így hozzáállni valamihez. Ehhez hozzátenném, hogy meghaltam 1szer earlyben mert suta voltam és misseltem a tornádót na erre felrobbant a csapatom és szénné akartak reporotlni de azzal már nem törődtek, hogy 14/3/12 ben végeztem és megnyertük. És ez mind rankedben zajlik... elképesztő.

jan. 14. 01:28
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Közismerten a LOL-ban a legtoxikusabb a nép. Mi ezen a meglepő?
jan. 14. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Gyorsan, letöröltem és azóta se piszkáltam bottal se.
jan. 14. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ingyenes játék ami tele van idegbeteg takony 12 évesekkel. Teljesen normális, mindennapos jelenség amit leírtál. Legalábbis a lol világában.
jan. 14. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

A lol-ról amiket eddig hallottam, szándékosan távol maradtam tőle mindig is. A létező legrosszabb típusú emberekkel kényszerül ott az ember közös csapatjátékra! A lol egyetlen esetben jöhetne számomra számításba, hogyha FFA lenne. Akkor még imádnám is ezeket a ragelő, semmirekellő, jellemtelen és hatalmas arcú, egoista kisgyerekeket idegelni és írtani :)

Én a Dota2-t játszottam igen sokáig, amiről írsz ott is megesik, ezért is éreztem úgy hogy hozzá kell szóljak. A megoldás erre mindig az volt, hogy kicsit el kell engedni. Ha van pár rossz köre az embernek, folyamat loss és főleg ha már elején elment a game tőled függetlenül, mert olyan emberek és pickek, akkor szünetet kell tartani. Kicsit hasonló ez mint pókerben, ha túl sokáig kell úgy játszanod hogy balszerencséd van, akkor te magad is tilt-re kerülsz idegileg és morálisan. Értem ezalatt azt ha véletlen következő gamere jobb teamet is kapsz, akkor lehet már te magad leszel a gyenge pont hiszen ki vagy égve, nem veszed komolyan a gamet, mivel a korábbiakba mindent beleadtál és mégis senkiháziak miatti folyamat vesztés. Esetleg könnyebben elpattansz és szólsz be olyan dolgokra már, amikre normál esetben nem. Ez sajnos kihat a saját teljesítményre is, és a tényleg balanszos, jó meccsben is loss tényező lehet. Az én saját szabályom az volt, hogy zsinorban 2 ilyen loss után inkább elmegyek és csinálok valami teljesen mást. Aztán később, akár félóra, óra szünet és kikapcsolódás után esetleg megpróbálom újra, felfrissülve.

Illetve mégvalami, sokat számított az adott nap, és az óra is. Emlékeim szerint a hétvégék voltak a legrémesebbek, sokszor olyankor inkább nem is játszottam. Az összes amatőr meg nagycsaládos olyankor keveredett a gép elé, rengeteg noob és afk ember. Aztán szerverfüggően lehet még számolgatni dolgokat, adott fő ország időzónájában mikor futnak be a suliból hazaérve a leggázabb emberek, azt is jobb elkerülni. Az oroszok játékidejét szintén jobb nagy ívben elkerülni, stb. Érdemes figyelni és megjegyezni a jó időszakokat. Lol-ban nem tudom mi a helyzet, de pl Dotánál emlékeim szerint este 8-10-től olyan éjjel 2-ig nagyon jó, minőségi játékok mentek. És mintha lettek volna még kellemes időszakok napközben is, de ezeket érdemes kifigyelni egyénileg, mert szerverenként változó lehet.

jan. 14. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet mit tenni. Ha nem ranked akkor felesleges foglalkozni bármivel is. Ha ranked akkor pedig csak felszívod magad és mehet a kövi. Egyszerűen zárd ki, minek foglalkozol vele? Az emberek nagy része toxikus, béna és csak flamel. Muteold le őket a játék elején és máris nem kell foglalkoznod velük. Meg arra van a report is. Ha olyat írnak, szarul játszanak vagy alapalanul vádaskodnak reportold be őket és annyi. Utána majd kapod a report feedback-et, amitől majd felszabadulsz, hogy megbüntették a játékost. De mást nem tudsz tenni, játszol tovább. Élvezd a játékot és zárd ki a fogyatékosokat. Ha vesztettél mi lesz? Nem történik semmi és utólag nem is tudsz tenni semmit. Nem dől össze a világ. Szimplán kövi game, mintha mi sem történt volna. Ha véletlen sok rossz meccs lenn, akkor egyre nagyobb az esély egy jó szériára. Ez szimplán ennyi, a többit el kell engedni, ez csak egy játék.
jan. 23. 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!