Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Online játszható játékok,...

Online játszható játékok, mint pl a goodgame gangster?

Figyelt kérdés
Ehhez hasonló online játékok vannak? Amikkel még játszanak az emberek, jó lenne, ha magyar lenne.:D
2023. jún. 15. 23:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

A CS:GO minimum alkatrészeinél mindenben jobb a gépem, de mégis játszhatatlan. Miért?

Az lenne a probléma hogy mikor tölt a pályára a játék, utánna egy kicsit megy a töltő csík utánna kb 3 percel később "CS:GO.Exe működése leállt". A grafikától kezdve mindent very low-ra állítottam, és ugyanúgy. A menüben kb ilyen 30 fps megvan. Ezt miért kapom meg?

Red dead redemption 2 Pc-re Ps4 kontrollerrel játszható?

A RDR2 játszható pc-n, steames verzióban ps4 kontrollerrel? Steam azt írja, hogy nincs full kontroll támogatás, de azt nem tudom, hogy mi az, amit támogat és mi az, amit nem. Válaszokat előre is köszönöm!

Játszható valahogy a FIFA (bármelyik része) magyar nyelven Xbox One-on?

Elvileg a 14 volt az uccsó magyar nyelvű FIFA, de az 360-ra jött ki. One-ra nem lehet valahogy beszerezni? Mert ugyan Kijött One-ra is a 14, de arra már csak angolul.

Kik a legjobb/kedvenc női játszható karaktereitek?

Csak olyan, aki kanonikusan nő, vagyis fem-Shep és hasonlók nem számítanak. Ha akartok, indokolhattok is.

Mikor lesz játszható a Diablo IV open beta?

Igen, gyík vagyok, előrendeltem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!