Marvel spider man 2 már csak ps5re fog megjelenni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 09:11
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Jelenleg annak hirdetik, de nem egy konzol exkluzív játékot (vagy remake-jét) adtak ki pár évvel később más platformra is. Ha játszani akarsz vele, arra nem tudsz alapozni, hogy talán 10 év múlva megjelenik-e PC-re, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
A Midnight suns-ban hányas szintig fejleszthetők a karakterek?
Nekem 20 vagy magasabb szinten vannak.
A Spiderman Miles Moralest érdemes beszerezni ha végigvittem a Spiderman remasteredet?
Milyen a játék szerintetek a remasteredhez képest?Nem két ugyanolyan játékról van szó tulajdonképpen?
Marvel's Spider Man egy acer aspire 5-ön?
Szerintetek lenne rá esély, hogy tudjak ezzel játszani? Perifériák: MX450-es videókártya, i3-as proci, 8gb ram A gépigényen megnéztem és 720p-n ír 30fps-t nagyon alacsonyon. De azt tudom, hogy nem annyira megbízható az oldal, tudomásom szerint. A válaszokat előre is köszönöm!
Mit tegyek a Midnight suns-ban?
A játék karakterei már valamiért nem állnak szóba velem, és Help hero küldetéseket sem kapok egy ideje. Azért kérdem, mert amíg a campaign-t csináltam nem foglalkoztam a Dark és Light pontok gyűjtésével, inkább a kapcsolat építésre fókuszáltam, de nagyon szeretném...
A Midnight suns-ban mikortól tudok játszani Venom-mal meg a többi DLC karakterrel?
Illetve mi az a New game+ funkció a fő menüben?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!