Detroit become human hogyan lehetne Happy End a vége?
tegnap fejeztem be a játékot. és elég szomorú voltam Kara és Alice elvesztése kapcsán. játék vége felé, mind a 2 karakter a roncs telepen végezte.
van olyan lehetőség, hogy Kara és Alic a játék vége felé túléli? most kezdeném újra a játékot, mert ez így nem zárhatom le magamban. tudom ez csak egy játék, de elég mély nyomot hagyott bennem Kara és Alic elvesztése.

Spoilerek olvashatóakalább.
Nem írom le részletesen, az odavezető útvonalakat, de azt igen, mi kell hozzá. Van happy end, túlélhetik. Ehhez viszont az kell, hogy a közvéleményt az androidok mellé állítsd. Kara és Alice Jericho ostroma közben mikor a katonák tüzelnek rájuk - tettessék magukat halottnak. A városban akár megmentheted Luthert és Jerry-t is (a kalózöbölből). A rövidebb utat válaszd majd a buszpályaudvar felé, hiába van ott katonai ellenőrzőpont. Kapcsold majd ki Alice hőérzékelőjét. A katonáknál maradj végig higgadt. Végig. Ha Luther melletted van, ő ideges lesz végig, de ne hallgass rá. A buszpályaudvaron kerüld el a katonákat, ellenben keress egy fiatal párt, ahol a nő bájcsevegni kezd veletek, majd mikor elindul a férjével, elejti a buszjegyeket. Ezt vedd fel majd ne add vissza nekik mikor keresik. Kétszer lesz lehetőséged visszaadni, ne add vissza nekik. Szállj fel a buszra. Ha Todd él, itt találkozni fogsz vele, letudod beszélni arról, hogy felnyomjon titeket. Sőt, bocsánatot is kérhet akár. A határon mikor a határőr hív titeket, feláldozhatod magadat, vagy Luthert, vagy Jerry-t. Vagy dönthetsz úgy, hogy nem teszel semmit. Ha ezt választod és Markus békés üzenetet küldött és a város központjában békésen tüntet akkor a határőr át fog engedni.
Amennyiben Markus szabadságharcol, akkor kell egy elterelés, Luther, Jerry hajlandó feláldozni magát, csak hogy átjussatok. De feláldozhatod magadat is akár. A határőr mindig felnéz majd a TV-re, és Markus tettei alapján dönt majd (ezért fontos a happy end miatt a közvélemény).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!