Biztonságban van a Steam fiókom?
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Ma észrevettem hogy a Steam fiókomban üzeneteket küldök 50$ kamu free gifteket. Soha nem léptem be semmilyen oldalra a fiókommal. A Steam Guard be van kapcsolva, jelszót változtattam miután a vírusírtó talált 2 gyanús fájlt a gépemen, majd a Guardot is újracsináltam. Szerintetek elegendő ha ennyit csináltam, vagy érdemes lenne inkább újratelepíteni a gépet a maximális biztonság érdekében? Amúgy nem is töltöttem le a gépemre semmi gyanús fájlt, és semmit sem módosítottak a fiókomon.
Köszi a segítséget.

válasza:Kicsit pongyola a megfogalmazás, a te fiókod küldi az üzeneteket a csaló ajándékkal, vagy te kapod ezeket?
Ha belépsz a fiókod chatjébe, ott találtad? Egyébként egy jelszó csere nem árt, de a mobilra rakott Guard is segít, NE emailre kösd a Steam Guardot, az kb semmit nem ér.

válasza:Akkor kb ennyi, amit tehetsz.
Esetleg írhatsz a supportnak hogy nézzék meg milyen IP-ről szoktál belépni, ha nagyon eltér a magyartól, akkor azokat is lehet titlatni.
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Szerintetek a SteamRip biztonságos oldal? Vagy valaki próbálta már? És ha igen, bejött, vagy vírusos?
A Valve Complete packet akarom megvetetni anyukámmal,de anyukám fél hogy lenullázzák a kártyáját ha onnan vesz játékokat.
Egyik régi barátomnak lesz a születésnapja és van egy játék, amivel nagyon szeretne játszani, de tudom, nem tudja megvenni magának. Én szívesen megvenném neki, régi, kedves ismerősöm, és tudom, mennyire örülne neki és én is örülnék az ő örömének. De viszont, mivel...
sziasztok most akarok vásárolni egy játékot steam-on bánkártyával otp nem tudom hogy jo e hozzá de majd ki derül :D játék neve Dead by Daylight hétvégén ingyenes volt és lehetett 2 napig játszani vele és nagyon meg tetszett az ára 19,99€ ez mennyi magyar...
Azért kérdezem, mert sok olyat hallottam, hogy a cheater-ek átdobálják a pénzt másoknak, és akinek átdobták azt banolták stb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!