Hol tudnám letölteni a Sims 4-et összes DLC vel?
Figyelt kérdés
Régebben mindig ingyenes oldalakról volt letöltve a Sims 4, és minden DLC-t megszereztem hozzá. Azonban a barátom, aki segített nekem ezekkel a letöltésekkel, már nem tartjuk a kapcsolatot, és most, amikor megpróbáltam újra letölteni, minden verzió, amit találtam, nem működött. 😂 (gépre próbáltam letölteni) Mivel most vásároltam laptopot, fontos lenne, hogy biztos helyről szerezzem be, ahol nem csak vírusokat szedek le, és nem kockáztatom a laptopom biztonságát. Tudtok ajánlani egy megbízható forrást, ahonnan biztosan elindul és nem okoz problémát?ápr. 15. 17:31
1/2 anonim 

válasza:

Az alapjáték ingyenes Steam/Electronic Arts felületén is, néhány kiegészítőt még ingyen dobnak hozzá. Minden más tört esetén sosem garantált a 100% biztonság és mindig a te kockázatod marad ha ilyen programot telepítesz. Régen a Sims-nél még azzal is állandóan szarakodni kellett, hogy folyamatosan frissítették és minden verziószám váltással új töréseket kellett csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!