Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért lett ennyi kérdés a...

Miért lett ennyi kérdés a Hypper sandbox kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ismeri itt egyáltalán valaki ezt noname a játékot? Vagy csak én vagyok ennyire lemaradva? Az appstore-ban nem találtam semmi ilyen játékot, hogy Hypper sandbox.

ápr. 25. 14:10
A kérdező szavazást indított:
Ismerem a Hypper sandboxot.
Nem ismerem a Hypper sandboxot.
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Valaki rátalált valahol és kicsit buzgó, mert látszólag 1 ember gyártja a kérdéseket. Ránézésre 8 éveseknek való tartalom.
ápr. 25. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
10%

Most lett ismert én 3 éve játszom aki nem hiszi el hogy jó töltse le és menjen fel az adventure modés szerverekre .

Play áruházból letölthető!!! És tudnék szervert csinálni ha valaki jön majd.

ápr. 25. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
10%

1 es én is ismerem ezt játékot és a brawl stars meg a stumble sokkal babásabb.

És amúgy meg persze hogy ránézésre rossz mert a fejlesztők szar képeket raktak ki a googlére amin nem látszik a játék nagy része.

De ha letöltenéd és kipróbálnád talán te is belátnád hogy ez a legjobb telefonos sandbox.A kérdésekre pedig nem muszály válaszolnod úgyhogy NE ZAVARJON!!!!! Én ismerem és a szavazásból kiderült többen is úgyhogy nem valaki rátalált hanem már sokan rá is találtak.

A játék jó tartalmának bebizonyítása a játékban van tehát: PRÓBÁLD KI

Mert ahogy egy másik felhasználó írta Roleplay,Gunshop,PVP szerverekben bővelkedik. (Főleg az adventure modés szerverek a jobbak)

ápr. 26. 07:29
 4/6 anonim ***** válasza:
13%
Ahogyan elébb írják play áruházból töltsd le!!!
ápr. 26. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:
13%

Mi az hogy noname nem noname több mint egymillió letöltése van.

Kérdező abba kéne hagyni a pou zást meg a brawl starsozást ami 8 éveseknek való.

helyette töltsd le aztán próbáld ki!

ápr. 26. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ennyit erröl hogy noname,8 éveseknek való tartalom.

[link]

tegnap 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!